2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من شیش روز جلوتر شدم خیلی زد حال خوردم

من ی بار ۱۵روز زودتر شدم میخواستم خودمو خفه کنممم

"آرامش" همیشه زیبا بوده،هست و خواهد بود🤍🫠درخواست دوستی توسط جنس نر=مرگ☠️ 💍VAHABاکانت دست ۳ نفره:)

وای نگران نمیشی کیست اینا بگیری ؟ مجردی ؟

اگه هم کیست داشتم به درک

من باید ی روزی رحممو در بیارم👌🏻😐

"آرامش" همیشه زیبا بوده،هست و خواهد بود🤍🫠درخواست دوستی توسط جنس نر=مرگ☠️ 💍VAHABاکانت دست ۳ نفره:)

اره بابا ما الکی ناز میکنیم به ما که تو محیط کار پیشنهاد نمیشه ازمون سواستفاده نمیشه بهمون تجاوز نمی ...

آره اصلا درک نمیکنن همش میگن دخترا الکی بهونه میگیرن 

خیلی دلم میخواد مشکلات ما رو تجربه کنن ببینم بعد چیکار میکنن

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
آره اصلا درک نمیکنن همش میگن دخترا الکی بهونه میگیرن  خیلی دلم میخواد مشکلات ما رو تجربه کنن ب ...

این خیلی رو مخمه ک مردا میگن ما ب خاطر سربازی خیلیی بیشتر از زنا اذیت میشیم😐

ایشالااا حاملگی قسمت همه مردا😂😂😂😂 هزار سال دیگم حالیشون نمیشه😑

ایشالا

ایشالااا حاملگی قسمت همه مردا😂😂😂😂 هزار سال دیگم حالیشون نمیشه😑

دقیقا😂 ۹ ماه بچه تو شکمشون باشه و بعد هم زایمان و شبر دادن تا حساب کار دستشون بیاد 

هر چند که سختی های زندگی خانما فقط این نیست

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...