2777
2789
چندوقت باهم بودین چندوقته ازدواج کرده

دو سال با هم بودیم قبلش نمیدونست اون

الانم ۵ ماهه ازدواج کرده

تخت جمشید قشنگی هست در چشمان تو                            من تو را دارم دگر شیراز میخواهم چکار؟!
دلم اونقد گرفته که ولش کن 

منم دلم میخواد برم ی جا گم و گور شم ب درد خودم

تخت جمشید قشنگی هست در چشمان تو                            من تو را دارم دگر شیراز میخواهم چکار؟!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقا منم ولی خب میدونیم که نمیشه باید سوخت وساخت

کاش فراموشی بگیرم یادم بره این زندگی بیخود

کاش فراموشی بگیرم یادم بره این زندگی بیخود

نمیشه عزیزم من هر چی التماس خدا میکنم هرچی دعا میکنم نمیشه که نمیشه

هییییی خیلی سخته یه نفر به جایی برسه که بگه خدا توروخدا دیگه بسمه فقط ببرم راحت شم

خیلی بیرون رفتید؟خاطره دارین؟

نمیدونم انگار همش ی علاقه یه طرفه بود ولی اگه نمیخواست چرا نگفت چرا اینقد نگهم داشت اینطوری خوردم کنه 

دیگه برام مهم نیس نه اینکه فراموش کرده باشم کلا زندگیم بود تموم شد.

نمیشه عزیزم من هر چی التماس خدا میکنم هرچی دعا میکنم نمیشه که نمیشه هییییی خیلی سخته یه نفر به جایی ...

انگار ب دنیا اومدم بدبختی بکشم بسمه تو جوونی پیر شدم

قوی باش دختر یه روز میرسه ما هم روز خوش میبینیم 

آخرش چی میشه میمیریم اینم شد زندگی من خیلی آدم شادی بودم الان انگار هیجده چرخ از روم رد شده جون زندگی ندارم

آخرش چی میشه میمیریم اینم شد زندگی من خیلی آدم شادی بودم الان انگار هیجده چرخ از روم رد شده جون زندگ ...

آره خب منم منتظر همون مرگمم 

چرا اینجور شدی عزیزم نمیشه مشکلت حل کنی

بهت گفت میخادازدواج کنه؟مال من اول سردشد بعدرفت عیدم ازدواج کرد

نه هیچی نگفت تا عکسشو گزاشت منم گفتم خوشبخت بشین😞هیچی دیگ فقط همین

آره خب منم منتظر همون مرگمم  چرا اینجور شدی عزیزم نمیشه مشکلت حل کنی

نمیدونم چ مرگمه که حلش کنم همه چی خودش اتفاق افتاد و خودش تموم شد منم موندم این وسط