انتی ریسک سندروم ۱ به ۱۷۵ بود سلفری دادم هفته ۱۳ مشکلی نداشت همه چیز خوب بود دیروز انومالی دادم دور ...
عزیزم 💔
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
حالا باز بررسی میکنم منتها زیاد وقت ندارم اگه تشخیص قطعی بگیرم و از ۱۹ هفته بگذره دیگه مجوز نمیدن& ...
تهرانی؟
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
عزیزم چه ربطی داره اخه ۴۵ سال ریسکش بالاست هم مادر هم فرزند بیچاره دکتر چیکار کنه الان انقدر ...
جااان??? من میگم دکترا الان همه چی میگن واسه سقط عجله نکنید مادر من 45 سالش بود دنبال این ازمایشا نرفت شااااید ب اونم میگفتن ریسک مشکوک ب این مشکل. ..هرچند مامانم حرف خیلی وقت پیشم نیس داداشم 5 سالش