2777
2789
عنوان

بیماری صرع

| مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 95 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم نمی‌خوام ته دلت رو خالی کنم ولی بدون جهت اطلاعاتت میگم... کسی که بیماری صرع داره خوب نمیشه اصل ...

عشقم صرع داشت..... دورش بگردم چقدر دلتنگشم خیلی دلم براش تنگ شده هیچ وقت از دلم نرفت دوسه سال باهم بودیم ولی رابطمون رو بهم زد و کات کرد الان یکسال و سه ماه گذشته ...

خواستم بگم وقتی عاشق بشی دیگه برات مهم نیست..........

حتی یه ذره برام مهم نبود که صرع داره و اگر میشد باهم ازدواج میکردیم...

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
بیشتر توضیح میدین،ببخشیدا 

عزیزم من رشته دانشگاهی م مربی بهداشته و توی درسهامون کلی درمورد صرع و انواع صرع و تشنج مطلب خوندیم و همیشه این مطلب تکرار میشد که اگه با دارو صرع کنترل شده و ۳تا۵ سال با مصرف دارو تشنج رخ نداده دکتر میتونه دارو را قطع کنه.

و این مطلب درمورد یکی از اعضا خانوادم صدق کرد که خوشبختانه با قطع دارو الان چند ساله مشکلی رخ نداده

عزیزم من رشته دانشگاهی م مربی بهداشته و توی درسهامون کلی درمورد صرع و انواع صرع و تشنج مطلب خوندیم و ...

چن سالگی دچار شد نوعش چی بود?یه سوال اینکه پریدگی رنگ لحظه ای بدون هیچ علاعم دیگه تشنجه?

چن سالگی دچار شد نوعش چی بود?یه سوال اینکه پریدگی رنگ لحظه ای بدون هیچ علاعم دیگه تشنجه?

تشنج انواع داره

صرع بزرگ

صرع کوچک

صرع مرکب

ببین در کودک و نوزاد به این صورته که بدن صاف و سفت میشه و به یه گوشه زل میزنه برای چتدثانیه و رنگ صورت و بدن کبود میشه

در بزرگسالان اینطور نیست اول عضلات منقبض میشه و طرف غش میکنه و ۳ تا۵ دقیقه لرزش بدن و فک هست که ممکنه طرف زبونش را گاز بگیره و اکثرا هم بی اختیاری ادرار رخ میده.وبعد طرف به هوش میاد و چیزی از اون لحظه یادش نمیاد.

این که میگم در کودکی صرع داشت و از نوع بزرگ بود و دارو خورد و بعد درنوجوانی دیگه داروش قطع شد