2777
2789
عنوان

بچه نداشتن

378 بازدید | 29 پست

چرا خیلیا فک میکنن زنایی که بچه دار نمیشن لایق دوست داشتن و احترام شوهر نیستن؟ و باید زجر بکشن ماها که خودمون عذاب میکشیم چرا مردم با نگاهاشون با حرفاشون نمک رو زخم ما میزنن گناه ماها چیه که بچه دار نمیشیم چرا باید به خودمون نرسیم یا شوهرامون دوستمون نداشته باشن اونقد دلم گرفته از غم دارم میمیرم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من بخاطر بچه دار نشدن از شوهر سابقم جدا شدم البته به درد هم نمیخوردیم ولی این نازا بودن من باعث شده بود شرایط خیلی بدتر بشه 

الان دوباره ازدواج کردم و باردارم 

نمیدونم شاید قسمتم این بوده

کاربری سوممه،متولد 81 نیستم.

شما بچه داشته باشیم مردم دهنشون بازه حرف میزنن ولشون کن..من دوساله عروسی کردم همه فامیل میگن دختره نازاس درحالی ک من تازه سه ماه اقدامم..کلا مردم شعور ندارن باحرف اونا زندگی خودمونو چرا خراب کنیم بذار بکن یه گوش دره اون یکی دروازه

ولی به نظر من اصلا اینطوری نیست ربطی نداره کلا.من خودم ۱۳ سال بچه دار نشدم ولی خب خیلی مورد احترام همسر و اطرافیان بودم 

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
من بخاطر بچه دار نشدن از شوهر سابقم جدا شدم البته به درد هم نمیخوردیم ولی این نازا بودن من باعث شده ...

مشکل از شما بود یا همسرتون قبلیتون؟

قسمت اینجوری بوده

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد

مردم خیلی دلشون سنگه و بی رحمن فقط ادعای فرهنگ و شعور دارن ...بالاخره تقاص دل شکستن امثال من و شماراهم میدن ...

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...
ولی به نظر من اصلا اینطوری نیست ربطی نداره کلا.من خودم ۱۳ سال بچه دار نشدم ولی خب خیلی مورد احترام ه ...

اخرش چیکار کردی ک. بچه دار شدی

منم پنج ساله بچه دار نمیشم

اگه قلبم شب بود تو میشدی ماهش...🌌🌙