2821
2789
عنوان

کراش🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 1596 بازدید | 68 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آکین آکینوزو خوبه بازیگری شو دوس دارم با چشماش😐

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

من اگر جای ایلدیز بودم خیلی خوشحال بودم ک با دووان ازدواج کردم و اون عاشقمه جوون نیست ولی جذااااابه و ی مرد واقعی

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔
من اگر جای ایلدیز بودم خیلی خوشحال بودم ک با دووان ازدواج کردم و اون عاشقمه جوون نیست ولی جذااااابه ...

داریم در موزد خود هنرپیشه ها حرف میزنیم نه تو سریال

تو سریال چون پولداره لابد برات جذابه

Be careful who you share your weaknesses with,some people can't wait for the opportunity to use them against you💪🏼
داریم در موزد خود هنرپیشه ها حرف میزنیم نه تو سریال تو سریال چون پولداره لابد برات جذابه

منم بی ربط نگفتم دووان برام جذابه ن ب خاطر پولش خیلی برام همه چی تموم به نظر میاد اقتدار داره جذبه و چقدر عاشقانه ب ایلدیز نگا می‌کنه....‌‌

منم بی ربط نگفتم دووان برام جذابه ن ب خاطر پولش خیلی برام همه چی تموم به نظر میاد اقتدار داره جذبه و ...

مثلا من خودم ارزوم بود زن هالیت باشم

Be careful who you share your weaknesses with,some people can't wait for the opportunity to use them against you💪🏼
منم بی ربط نگفتم دووان برام جذابه ن ب خاطر پولش خیلی برام همه چی تموم به نظر میاد اقتدار داره جذبه و ...

انصافا منم پولو به قیافه ترجیح میدم

قیافه به هیچ دردی نمیخوره

انصافا منم پولو به قیافه ترجیح میدم قیافه به هیچ دردی نمیخوره

البته فقط پول نیست مهم مرد بودن هم هست حالا از بحس تاپیک کمی خارج میشم ولی مثلا هالیت شوهر اول ایلدیز یادته چقدر پولدار بود اما خسیس بود و هرزه و دووان نه همه خوبیا رو باهم داره ی شوهر اینجوری ارزومه

مثلا من خودم ارزوم بود زن هالیت باشم

خخخخ وای ازش متنفرم خیلی چش چرون و خیانت کار بود چهاااارتا زن طلاق داد