nonkhameiii مدیر عضویت: 1400/11/13 تعداد پست: 1223 عنوان کراش:) | مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 35 پست چجوری به کراشم بگم روش کراشم😐خیلی خجالتی ام نه حضوری تونستم بگم نه تو چتدوستم غیر مستقیم بهش گفت ولی خودم باید بگمچجوری بگم و چی بگمکمک لطفا آرزویت را برآورد میکند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند . . .🌈🌸 1401/02/20 | 00:37 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nonkhameiii مدیر استارتر عضویت: 1400/11/13 تعداد پست: 1223 دختر رو دختر کراش میزنه؟ 😐😐😐 اره خب واقعا نشنیدید تو این دوره ... آرزویت را برآورد میکند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند . . .🌈🌸
aydaakhanomi عضویت: 1401/02/18 تعداد پست: 518 یا ل هستی یا دوست داری باهات دوست بشه که اسمش کراش نیست
elhamr عضویت: 1398/11/26 تعداد پست: 8263 خودش هی میاد پیش منو و دوستم دوستش میکشه میبرتش 🤔 اول تکلیف منو روشن کن کراش از نظرت یعنی چی؟ آقایون نامحترم سایت درخواست دوستی ندید ما اگه میخواستیم با مردا هم صحبت بشیم تو سایت زنونه وقت نمیگذروندیم.
nonkhameiii مدیر استارتر عضویت: 1400/11/13 تعداد پست: 1223 یا ل هستی یا دوست داری باهات دوست بشه که اسمش کراش نیست نیستمکراش که حتما نباید با جنس مخالف باشه آرزویت را برآورد میکند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند . . .🌈🌸
علوسم عضویت: 1400/07/17 تعداد پست: 9375 اره خب واقعا نشنیدید تو این دوره ... نه والا ماهم دوست زیاد داریم ولی به این کراش نمیگیم نهایتادوست صمیمی پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰
aydaakhanomi عضویت: 1401/02/18 تعداد پست: 518 خودت دختری و از یه دختر خوشت میاد؟؟؟ اینکه اسمش کراش نیست برو بگو با من دوست میشی یا میگه اره یا نه ... اوضاع مدرسع ها خرابه و بشدت داغوننن من خودم مدرسه میرفتم ۷۰ درصد کرم میریختن