2789
عنوان

🍁📜 بحار حدیث 📜🍁

| مشاهده متن کامل بحث + 3938 بازدید | 647 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سلام عزیزم  نه هنوز تب داره  شرمنده که دیشب نبودم   بی‌خوابی کشیده بودم حال ندا ...

دشمنتون شرمنده 

الهی بگردم عزیزم 

براش شیاف بزار سریع تبش قطع میشه 

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

دشمنتون شرمنده  الهی بگردم عزیزم  براش شیاف بزار سریع تبش قطع میشه

خدا نکنه

شیاف هم میزاشتم ولی فایده نداشت 

امروز بهتره البته 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

اللّهُمَّ عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 

خدا نکنه شیاف هم میزاشتم ولی فایده نداشت  امروز بهتره البته

خداروشکر ان شاء الله سلامتی کاملش رو بدست بیاره به حق امام زمان عج الله 

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

🔴 ویژگی‌ها وخصوصیات #امام_زمان(عج) ادامه این پست  👇 و این پست  👇 ✨_ امام ...

ختم بیست روزه زیارت عاشورا گذاشتیم اگه خواستی شرکت کنی اسم بده که یک روز به نامت ثبت بشه     هرروز برای حاجت روایی یک نفره    و همینجا خودم بهت اعلام میکنم     اگه خواستی بگو      چهار نفر باقیمونده

امام باقر (عليه السلام) فرمود دعا قضا را رد می کند اگرچه ثبت و ضبط شده باشد. در ادامه روایت می‏فرماید: حضرت انگشت‎هایشان را مُشت کردند و به کنایه فرمودند اگر قضای تو به این محکمی هم باشد، خداوند آن را باز می‎کند! صدقه قضای قطعی را دفع می کند..