2789
عنوان

🍁📜 بحار حدیث 📜🍁

| مشاهده متن کامل بحث + 3938 بازدید | 647 پست
سلام َعزیزم، روز شما هم به خیر💐💐💐

علیک سلام گلم. خیلی ممنونم 🌹🌹❤️❤️

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

📚مسخ شدن زنان آوازه خوان در سال ظهور

رسول خدا (ص):گروهی از امت من در آخرالزمان به صورت خوک و میمون مسخ می شوند .عرض شد:یا رسول الله آیا اینها شهادت به یگانگی خدا و رسالت شما میدهند و روزه می گیرند و نماز می گذارند ؟ فرمود بلی عرض شد پس چرا باید مسخ شوند؟ فرمود:

برای اینکه ایشان آلت موسیقی می نوازند و شراب می‌نوشند .پس ایشان صبح می کنند در حالی که به صورت خوک و میمون مسخ شده اند.

📚کنزالعمال جلد ۱۴صفحه ۲۸۱

| ‌اینڪ آخرالزمان

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

❁﷽❁

🌷امام جواد عليه السلام می فرماید:

قائم ما همان مهدی(عج) است. او كسی است كه در زمان غیبتش، واجب است انتظار كشیده شود و هنگامیكه ظهور كرد، اطاعتش كنند.

او سومین فرزند از فرزندان من است. قسم به آن خدایی كه محمد(ص) را به نبوت مبعوث گردانید و ما را به امامت انتخاب نمود، اگر از عمر دنیا‌فقط یك روز باقی مانده باشد،

خداوند آن روز را چنان طولانی گرداند تا اینكه قائم ما در آن روز خارج شده و ظهور نماید. پس با ظهورش جهان‌را از عدل و داد پر كند چنانكه از ظلم و ستم پر شده است.

📚کمالدین ج 2 باب 6

| ‌اینڪ آخرالزمان

میدونستید این فرمایش آقا چه چیز رو میرسانه

این که اتحاد شیعیان باعث ظهورشان میشه

اتحاد وهمدلی در طاعت خدا 

اتحاد وهمدلی در وفا کردن به پیمان ها

اتخاد وهمدلی برای حرکت به سمت ظهور ایشان

وبرطرف کردن موانع ظهور 

..

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

استاد پناهیان:

عالم منتظر امام زمانه؛

و امام زمان(عج) منتظر آدمایی که

بلند بشن و خودشون رو بسازن!💚

#اللھم‌عجل‌لولیڪ‌الفرج

https://chat.whatsapp.com/LluJe1n95YG83gBM0ZzA7K

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

🔰 📚📚🔰

❓سوال: آیا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف از زمان ظهور خود اطلاع دارد؟

✍پاسخ:

🔰 عده ای بر این باورند که امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف از زمان ظهور، اطلاعی ندارد. اینان، برای اثبات ادعای خود، به احادیث عدم توقیت (وقت تعیین نکردن) تمسک کرده اند؛ مانند «کذب الوقّاتون؛ تعیین کنندگان وقت دروغگویند»  یا روایت «فلسنا نوقّت لأحدٍ وقتاً؛ ما برای هیچ کس وقتی را معین نکردیم»  یا روایاتی که ظهور را به قیامت تشبیه کرده است: «مثله مثل الساعة التی لایجلّیها لوقتها الا هو؛ مَثَل [ظهور] او مَثَل ساعت [روز قیامت] است که هیچ کس جز او نمی تواند وقت آن را آشکار سازد»

💠 در مقابل، عده ای دیگر دلالت این احادیث را تمام نمی دانند؛ زیرا این که گفته می‌شود: «تعیین وقت کنندگان دروغگویند» یا «ما اهل بیت تعیین وقت نمی کنیم» به معنای عدم علم نیست.

حتی روایتی که ظهور را به قیامت تشبیه کرده نیز قابل توجیه کردن است؛ زیرا بین این که آشکار کردن وقت فقط با خدا است با این که علم آن فقط نزد خدا است، تفاوت وجود دارد. علاوه بر این که روایاتی داریم که علم اهل بیت علیهم السلام، متصل به علم الهی است و به گذشته و آینده علم دارند.

💠 مرحوم کلینی در باب‌های متعددی، روایاتی را دربارة علم ائمه علیهم السلام، مطرح می‌کند، از جمله باب «ان الائمه علیهم السلام یعلمون علم ما کان و ما یکون و انه لا یخفی علیهم الشئ».

بنابراین، اظهار نظر قاطعانه در این باره، مشکل است؛ به علاوه، دانستن این که حضرت، به ظهور علم دارد یا نه، برای ما فایده ی ندارد.

https://chat.whatsapp.com/LluJe1n95YG83gBM0ZzA7K

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

🖼 لوح | حدیث انتظار

⛅ امام زمان عجّل الله تعالى فرجه الشّریف فرمودند :

🌼 برای تعجیل ظهور من  در هر موقعیّت مناسبی  بسیار دعا کنید که در آن فرج و حلّ مشکلات شما خواهد بود.

📚منبع : بحارالانوار: ج ۵۳، ص ۱۸۱، س ۲۳، ضمن ح ۱۰

اللّهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب کبری سلام الله علیها

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲