2777
2789
عنوان

🍁📜 بحار حدیث 📜🍁

| مشاهده متن کامل بحث + 3938 بازدید | 647 پست

تعجیل در ظهور آقا امام زمان عج الله، یک گناهمون رو حداقل ترک کنیم 💔😭

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

🌹🕊🌹🕊

#چرابرای‌امام‌زمان‌عج‌بایدصدقه‌داد؟!

وقتی حضرت صاحب (عج) بدنیا آمدند ، ابلیس (ل) فریاد بلندی به آسمان کشید ، که تا آن زمان اینطور فریاد نزده بود.

همهء فرماندهان ابلیس جمع شدند و جویای علت شدند؛

ابلیس گفت: آخرین حجت خدا بدنیا آمد. با ظهور او ، مرگ ما فرا می‌رسد.!

هرکدام ازشیاطین پیشنهادی دادند. یکی گفت؛ در کودکی او را بکشیم.

ابلیس گفت: اگر او را بکشیم ، خودمان هم نابود می‌شویم (اشاره به حدیث لو لا الحجه لساخت الارض باهلها)

شباطین در آن جلسه به نتیجه نرسیدند لذا تصمیم گرفتند که سلامتی حضرت را بخطر بیندازند.

هر روزه ، نه تنها من ، بنوعی باعث آزردگی قلب نازنین آن حضرت می‌گردم ؛ بلکه شیاطین هم دست بدست هم داده‌اند تا سلامتی آن مهر عالم آرا را بخطر بیندازند.

📚 شیخ عباس قمی (ره) ، منتهى الامال: ج ۱ ، ص ۱۸.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امام محمدباقر (ع) می‌فرماید:کَأنّی بِأَصحابِ القائمِ (عج) وَ قَد اَحاطوا بِما بَینَ الخافِقینَ فَلَیس مِن شَیءٍ اِلاّ وَ هُوَ مُطیعٌ لَهمُ.

گویا یاران حضرت قائم (عج) را می‌بینم که بر شرق و غرب عالم سُلطه یافته‌اند و دیگر چیزی وجود ندارد که مطیع و تحت فرمان آنان نباشد.
(کمال‌الدین، ج ٢، ص ٦٧٣  

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

مکیال_المکارم#   

✅ چگونگی دعا برای تعجیل فرج امام عصر عَجَل اللّه

💠با چه شرایطی دعا کنیم تا مکارم حاصله از دعا برایمان کاملتر باشد....

🔸برای دستیابی به تمام ثوابها باید در دعا برای تعجیل فرج مولایمان مداومت داشته باشیم.

🔸دعا کننده باید خودش را از آنچه مانع قبولی عبادت است پاک کند و نفس خود را از خوی ناپسند و رفتار زشت تهذیب کند.

🔸هر کسی تقوای قوی تر داشته باشد، نتایج نیکِ حاصل شده از دعا برای او کاملتر است. همانطور که تقوا درجاتی دارد، پذیرش و قبولی دعا نیز درجاتی دارد.

🔸گذراندن دعا از دل بدون اینکه بر زبان آید کفایت نمیکند، دعا مقابل سکوت و خاموشی است، بنابراین جز با راندن بر زبان مصداق نمی یابد.

🔸دعا در حال ایستادن بهتر از نشستن است و در حال نشستن بهتر از خوابیدن است.

🔸در خواندن دعا، استفاده از دعاهای که امامان معصوم علیهم السلام فرمودند، بهتر و سزاوارتر است. 

🔸رعایت ترتیب در دعاهایی که از معصومین علیهم السلام نقل گردیده واجب است .دعاها و ذکرها، اثر خاص از آنها حاصل نمیگردد، مگر با رعایت چگونگی معینی که از امامان معصوم روایت آمده.

راوی از امام صادق علیه السلام پرسید دعای غریق چگونه است؟

امام علیه السلام فرمودند:

یا اللّهُ یا رَحمنُ یا رَحیم ُیا مُقلِّبَ القُلوبِ ثَبِّت قَلبی دینِک ....

پس من گفتم:

یا اللّهُ یا رَحمنُ یا رَحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلوبِ وَ الابصار ثَبِّت قَلبی علی دینِک.

امام فرمودند: امام دگرگون کننده دلها و دیده ها است ولی آن طور که من میگویم بگو.

📚منبع: مکیال المکارم

🌱بگو‌ میان قُنوتت به صد نیاز

عَجّل علےظُهورکَ یافارسَ‌الحجاز

🌱هر دم بگو به اشک روان رو به آسمان

عَجّل علےظُهورکَ یاصاحِبَ‌الزَمان

📍با مرور کتاب مکیال‌المکارم با ما همراه‌باشید.

اللهم‌عجـل‌لولی#   ڪ‌الفـرج 

کلاس_مهدویت#   

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

«امام جعفرصادق (علیه‌السلام)»:
لایدَعُ بِدعةً اِلاّ اَزالَها وَ لاسُنَّةً اِلاّ اَقامها.
حضرت، هیچ بدعت و ضلالتی باقی نمی‌گذارد مگر اینكه از بین می‌برد و هر سُنّت (و احکام از دست رفته) را از نو برپا خواهد داشت. (بشارة‌الاسلام، ص ٢٣٥)

تعجیل در ظهور آقا امام زمان عج الله، یک گناهمون رو حداقل ترک کنیم 💔😭

اللهم عجل لولیک الفرج ‌به حق زینب کبری سلام‌الله علیها

وعده ی دیدار نزدیک  ما غربال میشویم  و غیبت ایشان امتحان می شویم  درست وقتی که اکث ...

خدایا به حق اولیا و مقربین درگاهت همه ی ما را ثابت قدم در این راه قرار بده 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

امام جعفرصادق (ع) می‌فرماید: المَهدی سَمِحٌ بِالمالِ شدیدٌ عَلی العُمّالِ رحیمٌ بِالمَساکینِ.

حضرت مهدی (عج) بخشنده است و مال را به وفور می‌بخشد، بر مسئولان و کارگزاران بسیار سخت‌گیر و بر فقرا و ضُعفا رئوف و مهربان است.
(الملاحم و الفتن، ص ١٣٧ 

مکیال_المکارم#   

✅ اوقات و حالات تاکید شده بر دعا

💠از دیگر وقتهایی که تاکید دعا برای 

حضرت صاحب الزمان و درخواست ظهور ایشان از درگاه خداوند ،سفارش شده ....

1⃣1⃣ چهل روز مداومت بر دعا برای فرج

از امام صادق علیه السلام روایت داریم که ایشان فرمودند : دعای عهد تا چهل روز خوانده شود و از آن غفلت مکن .

زیرا که مداومت کردن بر هر عبادتی تا چهل روز اثر خاص و فواید ویژه ای دارد .

💠 مکانهایی که دعا در آنها بیشتر تاکید شده ...

✨مسجد الحرام 

✨عرفات

✨سرداب 

✨جاهای منسوب 

✨حرم حضرت سیدالشهدا علیه السلام

✨حرم مولایمان حضرت امام رضا علیه‌السلام 

✨حرم عسکریین 

✨حرم هر یک از امامان 

دعا از بهترین وسایل نزدیک شدن و تقرب جستن به معصومین علیهم السلام است ، و دعا برای تعجیل فرج بهترین ذکر نزد صاحبان بصیرت میباشد ،پس باید در همه اوقات از شب و روز از آن غافل نشد. گمان مستجاب شدن دعا در آن مکانها قوی تر است.

📚منیع: مکیال المکارم

🍀غم هزار ساله‌ات به دل رسوب می‌کند

نیامدی و صبرمان فقط غروب می‌کند

🍀نیامدی و بغضها به سینه‌ها شرر زده

بیا که این شراره را دم تو خوب می‌کند

📍با مرور کتاب مکیال‌المکارم با ما همراه‌باشید.

اللهم‌عجـل‌لولیڪ‌ال#  فـرج 

کلاس_مهدویت#   

«امام جعفرصادق (علیه‌السلام)»:
المَهدی سَمِحٌ بِالمالِ شدیدٌ عَلی العُمّالِ رحیمٌ بِالمَساكینِ.
حضرت مهدی(علیه‌السلام) بخشنده است و مال را به وفور می بخشد، بر مسئولان و کارگزاران بسیار سخت‌گیر و بر فقرا و ضُعفا رئوف و مهربان است. (الملاحم و الفتن، ص ١٣٧)

خدایا به حق اولیا و مقربین درگاهت همه ی ما را ثابت قدم در این راه قرار بده 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

الهی آمین🤲

به خاطر لبخند روی لب های زیبای تو ای امام مهربانم تصمیم گرفتم یک گناهم کمتر کنم 😭😭😭😭💔💔💔

خودتون کمکم کنید اقاجااانم به جایی برسم که اصلا گناه نکنم 🤲🏻🤲🏻🤲🏻💚💚

«امام جعفرصادق(علیه‌السلام)»:
اذا فَتَحَ جَیشُهُ بلادَ الرّوم یسلِمُ الرومُ علی یدِه فَیبنی لَهُم مَسجداً.
زمانی که قوای حضرت، مغرب‌زمین را فتح می‌کند آنان به دست حضرتش به دین اسلام می‌گروند و امام(علیه‌السلام) برای ایشان مساجد بنا می‌کند. (بشارة‌الاسلام، ص ٢٥١)

اللهم عجل لولیک الفرج🤲

اللهم عجل لولیک الفرج

اللهم عجل لولیک الفرج

اللهم عجل لولیک الفرج

اللهم عجل لولیک الفرج

اللهم عجل لولیک الفرج 

اللهم عجل لولیک الفرج 

اللهم عجل لولیک الفرج

اللهم عجل لولیک الفرج

اللهم عجل لولیک الفرج

شب به خیر ای تک ستاره ی آسمان من، ای ماه عالم  💞😭

شبتون به خیر دوستان 

التماس دعا ✋🏻یاعلی