2777
2789
من هفته ای دوبار به نواحی تیره ی بدنم میزنم یه بار هم به صورتم اوایل دوبار به صورتم میزدم الان یه با ...

مرسی 😘  

واسه پوست صورت و گردن هم ازین استفاده میکنی یا چیزای دیگه ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی 😘   واسه پوست صورت و گردن هم ازین استفاده میکنی یا چیزای دیگه ؟

آره واسه تیرگی پوستم کلا از این استفاده میکنم عالیه 

البته سرم صورت خاویار  هم به صورتم میزنم که باعث میشه صورتم فوق العاده عالی و صاف بمونه 

آره واسه تیرگی پوستم کلا از این استفاده میکنم عالیه  البته سرم صورت خاویار  هم به صورتم م ...

اونم میتونی بفرستی 😀 

واسه دور چشم چی ؟ 

اصلا میسه روتینتو بگی 💜

اونم میتونی بفرستی 😀  واسه دور چشم چی ؟  اصلا میسه روتینتو بگی 💜

باشه اونم میفرستم 😊

دور چشم هم همین مارک لدورا رو میزنم 

سرم صورت هر شب قبل خواب میزنم یه پن هم واسه شست و شوی صورتم ماسک پیلاف هم استفاده میکنم هفته ای یبار واسه جوش های زیر پوستی و پاکسازی صورت و یه ضد آفتاب 

صورتمو ببینی مثل آینه شده خدایش ارزشش رو داره 

از یه پیج خریدم کلا خودش گفت کدوم ها رو بزنم تا با پوستم سازگار بشه یعنی فوق العاده عالیه 

من هفته ای دوبار به نواحی تیره ی بدنم میزنم یه بار هم به صورتم اوایل دوبار به صورتم میزدم الان یه با ...

تاثیرش چقدر بوده عزیزم چند درجه روشن شده 

و اینکه اسمش مشخص نبود میشه بنویسید و قیمتش رو هم بگید گلم ممنونم

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
تاثیرش چقدر بوده عزیزم چند درجه روشن شده  و اینکه اسمش مشخص نبود میشه بنویسید و قیمتش رو هم بگ ...

تاثیرش که خیلی عالیه خیلی کلا پوست بدنم همرنگ شده و صاف و شفاف شده والله فک کنم با پول پستش ۱۷۵تومن اینا شد واسه بار اول پول پست نمیگیرن

تاثیرش که خیلی عالیه خیلی کلا پوست بدنم همرنگ شده و صاف و شفاف شده والله فک کنم با پول پستش ۱۷۵تومن ...

جدا چقدر خوب از سایت خریدید بی زحمت میشه اسمشو بزارید ممنون که گفتید

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
خواهش میکنم  l.dora.pmlm.ataiee

ممنون گلم😍