nilajonam مدیر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 1062 عنوان شام چ بپزم | مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 42 پست نظر بدین خانوما میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :) 1401/02/18 | 21:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nilajonam مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 1062 بپز خو چی بپزم 😑😂 میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)
nilajonam مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 1062 منکه میگم : اریا چکارش کرده املتو کبایش کرده 😂😂😂😂😂😂😂تو املتم مث خودت زغال کردی 😂😂😂😂 میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)
آریاااااااااااا عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 4324 😂😂😂😂😂😂😂تو املتم مث خودت زغال کردی 😂😂😂😂 دخیییییییییییییییییییخا تو از کجا فهمیدی خیلی زرنگی ها زرنگوووووووووووووو
nilajonam مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 1062 دخیییییییییییییییییییخا تو از کجا فهمیدی خیلی زرنگی ها زرنگوووووووووووووو خب برعکس تو ایقد خنگی ک نفهمیدی من خیلی باهوشم همچیو میدونم 😌😌😌😌😌 میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)
آریاااااااااااا عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 4324 خب برعکس تو ایقد خنگی ک نفهمیدی من خیلی باهوشم همچیو میدونم 😌😌😌😌😌 بی احترامی دال بر بی ادبیات بودنته ممنووووووووووووووعه ممنونع
nilajonam مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 1062 بی احترامی دال بر بی ادبیات بودنته ممنووووووووووووووعه ممنونع برا من چیزی ممنوع نی 😌😌😂😂😂😂😂😂😂😂نکه خیلی خوبم هیچیو برا من ممنوعه قرار ندادن😂😂😂😂😂 میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)
آریاااااااااااا عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 4324 برا من چیزی ممنوع نی 😌😌😂😂😂😂😂😂😂😂نکه خیلی خوبم هیچیو برا من ممنوعه قرار ندادن😂😂😂😂😂 زنه از کوبا تا فلوریدا صد مایل شنا کردهکه پیام صلح و دوستى رو به جهانیان برسونهبعد تو چون کنترل دور بود ازت دیشب با تلوزیون روشن خوابیدی ببین چقد ازت میدونم
nilajonam مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 1062 زنه از کوبا تا فلوریدا صد مایل شنا کرده که پیام صلح و دوستى رو به جهانیان برسونه بعد تو چون کنترل دو ... ن دیشب تلوزیون خاموش کردم اما کنترل کولر ازم دور بود دیشب تا صبح از سرما یخ زدم ولی نرفتم کنترلش بیارم خاموشش کنم از صبح هم صدام گرفته 😂😂😂😂 میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)
آریاااااااااااا عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 4324 ن دیشب تلوزیون خاموش کردم اما کنترل کولر ازم دور بود دیشب تا صبح از سرما یخ زدم ولی نرفتم کنت ... دیدی پس من خوابم یکم چپ زده بود اصلش درست بود
nilajonam مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 1062 دیدی پس من خوابم یکم چپ زده بود اصلش درست بود ارع دیگه شمام دیگه شدی استاد خواب 😂😂😂 میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)