2777
2789
باردارم با اینا سیر نمیشم معده ام انگار سوراخه

اگر بارداری که باید چیز مقوی بخوری گوشت بیفتک کن بزار روی توری 

فک کردم مجردی خواهر  به خودت برس 

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
باردارم با اینا سیر نمیشم معده ام انگار سوراخه

اسی غذای سریع میخای 

ولی غذاهایی ک سریعتر و نمی‌خوری ک 

دوتا تخم مرغ بشکون.با چنگال بزن..دو قاشق آرد بزن توش با فلفل و نمک و یکم شوید خشک 

بریز تو روغن داغ و دو طرف و سرخ کن 

کلا ی ربع ای آماده میشع

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بیست دقیقه طول می کشه ،مواد زیادی هم نمبخاد اگر گوجه ندارید،تخم مرغ روتو یه کاسه هم بزنید وبریزید ر ...

این راحته ممنون💗

دستت درد نکنه🙏🏼🙏🏼🙏🏼🌹🌹🌹🌹

خوش حال میشم در مورد عکس های که میگیرم و نقاشیام نظر بدین🌹(پیج اینستا همه نقاشیام موجوده💗 اما نی نی یار گفته ای دی بزاری میترکونمت😐😄🤷🏻)
دستت درد نکنه  ما  ماکارانی  سس مایونز  یکمی کالباس  نمک  آب&nbs ...

اره میشه 

برا شکم گشنه این ترکیب ام طلاس😂 

نوش جونتون 

همین ترکیب و ماکارونی کنید هم خوب میشه اگه رب دارید 

کالباس و سرخ کنید ب عنوان مواد ماکارونی

اره میشه  برا شکم گشنه این ترکیب ام طلاس😂  نوش جونتون  همین ترکیب و ماکارونی کنید ...

پختیم عکسش رو برات بفرستم؟😄😄😄😄

کاری میکنیم دخترا انگشت به دهن بمونن💪💪💪

خوش حال میشم در مورد عکس های که میگیرم و نقاشیام نظر بدین🌹(پیج اینستا همه نقاشیام موجوده💗 اما نی نی یار گفته ای دی بزاری میترکونمت😐😄🤷🏻)
پختیم عکسش رو برات بفرستم؟😄😄😄😄 کاری میکنیم دخترا انگشت به دهن بمونن💪💪💪

ارع اره😂😂 

دقت نکرده بودم پسری 

تعجب کردم ی دختر سالاد ماکارونی بلد نیس😂😂 

من خودم ترکیب غذای سریع زیاد بلدم 

خواستی بگو بگم🤣🤣🤣🤣🤣

همین که حاضری میخورید هرشب نمیخواد فکر کنید چی درست کنم منم دوست دارم حاضری بخورم ولی همسرم نمیخوره

اها

خب ناهار پلو چلو هست اگر اضافه بیاد شب میخوریم وگرنه شب تابستون اونم برا ماگرمسیری هستیم پختگی نمی‌چسبد زیاد

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
وای دلم خوابگاهو خواست نون خالی هم خوشمزه بود یادش بخیر

سلام آبجی 

ترو امام حسین حلالم کن بخدا شرمندتم 

الان فهمیدم باردارید 

انشالله خدا بهت ی بچه سالم و شاد بده 

شرمندتم بخدا ببخشید هوس کردی ببخشید😓😓😓😓

ارع اره😂😂  دقت نکرده بودم پسری  تعجب کردم ی دختر سالاد ماکارونی بلد نیس😂😂  من ...

چشم چشم 

شب میفرستم برتون😄😄😄