2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با پنج هزار و خورده ای رتبه ۲۴۰۰؟ عجیبه همه ترازای نجومی میگن😐

اره والا،کلا زیاد ب ترازام کاری نداشتم چون ریاضی فیزیک قلمچی رو اصلللللا وقت نمیکردم تو اون تایم خوب بزنم،خودم تحلیل میکردم بعد

بیشتر تمرکزم رو زیست و اینابود ک قوی تربودم

یه کاربر خاموش که بعداز2.3سال عضو شده  دیگه خیلی هاتونو میشناسم و دیدم ت خیلی از تاپیکای جنجالی هم بودم  
نه یازدهمم، میانگینم ۶۱۰۰ هست البته آخرا همش رو ۶۴۰۰ یا بالاترم اولا خراب کردم

بر عکس من اوایل630۰داشتم تا6500ولی این اواخر(از بعد عید)فقط ریاضی فیزیک ک علاقه دارم میزنم بقیشو خالی میذارم تو آزمونهای قلم

خیلی ربطی به تراز نداره و اینکه قلم چی سطحش از کنکور بالاتره با تراز 5400 هم دیدم که پزشکی قبول شدن ...

خب میدونم اینو ولی اینا استثنا هستن، درسته کاملا هم به همدیگه ربطی ندارن ولی هرچی تراز بالاتر باشه شانس قبولیت هم طبیعتاً بیشتره

بر عکس من اوایل630۰داشتم تا6500ولی این اواخر(از بعد عید)فقط ریاضی فیزیک ک علاقه دارم میزنم بقیشو خال ...

بچه های عزیز مشاوری چیزی می شناسین بهم معرفی کنین؟یا دانش آموزایی که می خوان گروهه ورقابتی بخونن؟