سلام دوستان تنها جایی ک فکرم رسید اینجاست مطرح کنم. یه پسره بود منو میخواست و هیچ قول ازدواجی هم بهش نداده بودم تا اینکه برا همیشه کات کردم و ازدواج کردم. الان با پیج فیک ک عکس من روشه بهم درخواست داده. متاسفانه عکسهامو داره. بنظرتون چکار کنم میترسم شکایت کنم و شوهرمم بفهمه. خواهش میکنم کمک کنید
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
دقیقا بهترین کار همینه برو فتا مشاوره شکایت پوست که هیچ میکنن ازش باباشم در میارن شکایت کن کوتاه نیا به شوهرتم هیچی نمیگن خودشون پیگیری میکنن بعد نتیجه اعلام میشه اصلان نگران نباش
با مادرت پاشو برو شکایت کن پلیس فتا بگی نمیزارن هیچکس بفهمه یه بهونه هم با مادرت دوتایی جور کن که هماهنگ باشین شوهرت چیزی نفهمه مادرا این جور موقع ها کمک میکنن تا همه چیز بی سرو صدا ختم بخیر بشه