2789
سپردم ب خدا از خدا کمک خاستم خدا برام طبیب شد ..۵سال همه جا رفتم عطاری معروف دعا نویس ها ک مامانم می ...

آخی عزیزم..برماهم دعا کن...ایشالا نی نی صحیح و سالم به دنیا بیاری...پس  چیز خاصی استفاده نکردی

من شش ماه خوردم، بی فایده بود، یادمه قرص قوطی ۳۰ تایی بود که ۱۹۵ بود برند رویال ژلی سوپر پلاس اس تی پی فارما .

بهتره از عسل فروشی های معتبر و شناس خود ژل رویال رو بگیری، من قرص خوردم انگار نه انگار، تاثیر روی سایز فولیکول و ... نداشت که نداشت. هزینه الکی کردم خدایی.

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من شش ماه خوردم، بی فایده بود، یادمه قرص قوطی ۳۰ تایی بود که ۱۹۵ بود برند رویال ژلی سوپر پلاس اس تی ...

آخه عسل فروشی معتبر از کجا بیارم؟؟؟؟؟پس خدا برات معجزه کرده  ..خوش  ب حالت

آخی عزیزم..برماهم دعا کن...ایشالا نی نی صحیح و سالم به دنیا بیاری...پس  چیز خاصی استفاده نکردی

ببین اول خدا اول خدا 

من تو اسفند ماه بهمن ماه ۴تا آمپول قوی قوی میزدم تو ران بازو ناف باسن هرروز عصر تا سیزده روز میخواستم تخمک کشی کنم برای ای وی اف ک سونو واژینال شدم گفتن ب درد ای وی اف نمی‌خوری فقط یه دونه تخمک داری اون یه دونه هر ماه داشتم 

بقیه خانما ک این همه آمپول زده بودن ۳۰تا تخمک داشتن من یکی فقط این همه آمپول انگار تو دیوار زده بودم 

بعد گفتن تو ک یه دونه تخمک داری ای یو ای کن ای یو ای کردن منفی شد میگفتن اثرات دارو تا سه ماه تو بدن هست من فروردین باردار شدم طبیعی 

ولی خب من همش میگم خدا برام خواست خانم هست ک ده بار ای وی اف کرده نشده چقدر دارو مصرف کرده نشده 

اول خدا اول خدا اول خدا بعد برو دکتر بگو آمپول قوی برات بنویسه

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
الان نمیدونم. دو روز عقب انداختم. روز موعد بی بی چکم منفی بود. از بهمن رویال ژلی نخوردم. رویال ژل اص ...

ایشالا بارداری ۰۰اگه باردار بودی خبرش را ب ماهم بده😘

ببین اول خدا اول خدا  من تو اسفند ماه بهمن ماه ۴تا آمپول قوی قوی میزدم تو ران بازو ناف باسن ...

وای چه خوب خدا برات واقعا معجزه کرده ۰۰ایشالا ب سلامتی زایمان کنی برا منم دعا کن

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز