سلام شرمنده واضح میگم من تو دوران عقد هستم با همسرم رابطه داشتم و منی داخل واژنم ریخت ..قرص اورژانسی خوردم ولی چون حدود دو هفته قبل یکی دیگه خورده بودم میترسم جواب نده توروخدا اگه چیزی میدونین بگین یا اگه راه دیگه ای هس🥺🥺
دوره تخمک گذاریتو ک دستت بیاد البتع اگه پریودت منظمه، خیلی راحتی. اون تایم رو رعایت کن با دو روز قبل و بعدش اونم با کاندوم. اگه پاره شد اون موقع اورژانسی بخوری. روزای دیگه ام راحتی فقط طبیعی باشه.
💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻 خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شرمنده میپرسم جلوگیریتون چطوریه چن بار تاحالا اورژانسی خوردین
طبیعی هرچی اصرارش کردم کاندوم بدش میاد چهار پنج باری خوردم ولی خیلی بده عوارض داره تو هم نخور خواهرانه میگم بهت سنت کمه زایمانم نکردی تاحالا اگه حامله بشی هم تقصیر اونه بهتر از اینه هورمونان بهم بریزه خودتو داغون کنی