2777
2789
عنوان

اورژانسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1917 بازدید | 201 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرف که زیاد شنیدم ازین پوزخندا و اینا ولی خب خودم مسئول این وضعیت بودم باید تحمل میکردم خدارو شکر ...

از شوهرت حامله شدی کاملن حلال همین زن شوهری ک ۲۰ سال با همن با مایی ک ۱.۲ ساله هیچ فرقی نداریم

ولی متاسفانه تو ایران بد میدونن

حالا من یچیزی بگم من خودمو مامانم تو عقد حامله شده😂😂

اخی 

بچه های محصول عقد خیلی شیرین میشن

تو عروسی چند وقتش بوده؟

خودش میگه بهت؟

الان حالش خوبه؟ شکمش حسابی بزرگ شده؟

جنسیت بچه ها چیه؟

چه پوز خندی بعد عروسی دیگه من موقع عروسی 14 هفتم بود

خب بالاخره حرف و کنایه و اینا 

دلمو خیلی سوزوندن ولی سپردمشون به خدا

دخترم تو 28 هفته دنیا اومد 43 روز بستری بود همونجا فهمیدم که حرف بقیه چقدر بی ارزش بود که خودمو دخترمو همسرمو داغون کردم

کاش از اول جای کز کردن و لالمونی گرفتن قوی میبودم و میگفتم بچه خودمه و ای کاش عروسی میگرفتم نه خودمو ضعیف نشون میدادن

خب بالاخره حرف و کنایه و اینا  دلمو خیلی سوزوندن ولی سپردمشون به خدا دخترم تو 28 هفته دنیا او ...

اره به مردم باید احترام گذاشت ولی نباید با حرف اونا زندگی کرد مهم خود ادمه فقط خودم ادم

اخه خیلی بچم هنوز اینا ضرر ندارن؟

اگه بچه ای چرا ازدواج کردی!؟

پس دیگه بچه نیستی. اطلاعاتتو بالا ببر. اینترنتم داری، سرچ کن روشهای جلوگیری

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
حتما تو 14 سالگی هم بچه را ازش میکشن بیرون خب شما که نسبت به اونا بچه نیستی شما نرمالی

ن بچه نمیارن بعضیاشون ۵.۶ سال عقدن  اینجا همه خونه دارن ۵.۶ سال منتظر میمنونن خونه آماده شه ولی من یکسال عقدم هنوز یکسال نشده خونم امادس خدایی نکرده اگه شد سختی این چیزارو ندارم

مبارکه

ممنونم

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴