2777
2789
عنوان

تاپیک مثبت 😍

156 بازدید | 19 پست

احساس میکنم خداسال تاسال دیگه بهم‌ دوتابچه میده احساس میکنم خداا بهم حاجت میده..چون جوری زندگی کردم که محبت اهل بیت تودلم هست. همیشه احساس میکنم اونانگام‌میکنن چندوقت پیش یاهمسرم دعوام شد خیلی دلم‌شکست خیلی حرفای رکیک بهم‌زد شایدباورتون نمیشه ازته دلم فاطمه زهرارو صدا کردم بچها سریع جواب گرفتم سریع به دادم رسید.که نمیتونم اینجابگم چی شد اما اعتقادم قوی شد بچهاا وقتی اهل بیت رو بخصوص پنج تن رو صدابزنیدحتماجوابتونو میدن بهم‌ثابت شده ولی چیزیو بازور نخواین ازشون اونا به داد رس ماهاهستندبعضی وقتاشماهم احساس کردیدکه میخواسته یه اتفاق بدی براتون بیفته ولی نیفتاده؟؟؟ بچهاازصدقه سر اهل بیت خدااتفاقای بدرو ازما دور کرده انقدر ازخداشکایت نکنید اگه ازدواجمون ناموفق بوده یا داریم عذاب میکشیم تقصیرخودمونه... والااا خدابهم‌قدرت انتخاب داده.. منکه تاپیک ارامش زدم خیلیلاومدن گفتند توداری توسزندگی میسازی و میسوزی ولی نه واقعاااصبرکردم ۶سال صبرکردم بااخلاق بدهمسرم اماالان دارم ثمرشومیبینم بخداااشکر خدا خیلی اثرداره باورکنید انقدر ازخدا گله نکنید 😔 خواهشن حرفاموباورکنید شعارنیست بخدااا شعارنیست 

💔🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس همونه حالت خوبه😂😂😂😂

اولا فکرمیکردم که همین حرف شماست اما چقدرغصه بخورم‌میخام هرچی حس خوبه بریزم توودلم مگه مردهااا مثل ماانقدرغصه میخورند باورکن وقتی دعوام‌میشه باهاش دیگه حرفشو حساب نمیکنم

💔🖤
اولا فکرمیکردم که همین حرف شماست اما چقدرغصه بخورم‌میخام هرچی حس خوبه بریزم توتودم مگه مردهااا مثل م ...

منم به این درجه رسیدم حتی بعد دعوا میگه چرا دیگه برات مهم نیست منتظره حرص بخورم .ولی دیگه نمیتونه  ازاین بیشتر ویرانم کنه 

منم به این درجه رسیدم حتی بعد دعوا میگه چرا دیگه برات مهم نیست منتظره حرص بخورم .ولی دیگه نمیتونه&nb ...

عشقم پس چرامیگی داغونم‌ولشون کن واسه خودت خوش باش توخونه اگه بچه داری به بچهات برس خانم‌شادی باش منکه به این نتیجه رسیدم والابخدا دوروزمیخایم‌زندگی کنیم اگه همسرم‌خیانتم‌کنه بهم‌واقعا دیگه مثل اولا حرص نمیخورم‌نمیگم مهم‌نیست چون دوستش دارم‌اماا میدونم که اخرش میفهمه من به دردش میخورم‌چون‌من واسش کم‌نزاشتم خودش میدونه اما میخام دوروز دنیا باخدای خودم حال کنم‌بادوستام میخام عالی زندگی‌کنم‌حتی اگه نونم نداشتم‌بخورم‌خوشحال باشم‌ ول کن بابا چکارکنم‌بشینم غصه بخورم‌فکرخودکشی کنم‌ واسه خودم‌حال میکنم میوه میخورم ورزش میکنم توخونه هرکاری بخام‌میکنم اونم میره سرکارمیاداگه خواست محبت کنه وگه نخواست نکنه من تشنه ی محبت اون‌نیستم 

💔🖤
عشقم پس چرامیگی داغونم‌ولشون کن واسه خودت خوش باش توخونه اگه بچه داری به بچهات برس خانم‌شادی باش منک ...

دقیقا چون بهم خیانت کرده داغونم.سعی میکنم دیگه برام مهم نباشه ولی نمیشه.ولی ناخوشی و حال بدش اصلا برام مهم نیست.اره دلم به بچه هام خوشه.ولی دل لگدمال خودم چی

دقیقا چون بهم خیانت کرده داغونم.سعی میکنم دیگه برام مهم نباشه ولی نمیشه.ولی ناخوشی و حال بدش اصلا بر ...

لگه خیانت کرده ولش کن برو واقعاعداب اوره واقعااا خیلی سخته

💔🖤