سلام کمکم کنین .. من خیلی وسواسی ام اصلا خوشم نمیاد بینیم داد بزنه که عملیه. بینی من انحراف شدید داره ک کمی کج شده ظاهرش . فقط میخوام نقصش برطرف شه نه اینکه فانتزی بشه و مصنوعی. دوس ندارم چهرم عوض شه . یه دکتر عالی معرفی میکنین ک خییییییلی طبیعی عمل کنه
عزیزم سلام دکتر محمد حسن عامری شمارشو ار نت سرچ کن کاملا طبیعی عمل میکنه پنج شنبه ها مطب نیست ولی فردا از سالت 5 به بعد منشیش جواب میده به این دکتر شک نکن عزیزم من خودم عمل کردم
خانومی هر دکتری که رفتی، به نظر من حداقل برای مشاوره پیش دکتر حسین عرب هم برو کاملا حقیقت رو بهت میگه که چه جوری میشه بینیت من 10 سال پیش عمل کردم پیشش و خیلی راضیم
انقد بدم میاد یه شکل دیگه شم:( شاید تعریف بعضیا از یه دکتر خوب این باشه که یه بینی ناز و کوچولو در بیاره براشون ولی من فقط میخوام کجیش درست شه :( نه پهن بشه نه باریک نه سربالا
سلام عزیزم فقط پیش دکتر پوریا افلاکی عمل نکن که گند میزنه و در مورد دکتری که میخوای عمل کنی خیلی تحقیق کن خیلی وقت بزار و به دستورای قبل و بعد از عمل هم که بهت میده مو به مو عمل کن دکتر افلاکی بینیه صاف منو بعد از عمل کج تحویلم داد
Forgetting someone you love <3 is like trying to remember someone youve never met ....<3 <3 <3 g