2777
2789

خوب تکون بخوره مشخص سالم

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تکون نمیخوره ک اصلا،ماه سوم هستم

اها ماه سوم خوب خونریزی درد شکمی می فهمی خودت

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

بچه ها پریودی بدون درد خطرناکه؟ اولین بار اینجوری شدم فردا باید پریود بشم و خبری از درد نی همیشه ی هفته قبل کلی درد دارم 

اسی ببخشید اینجا میپرسم هرکاری میکنم نمیشه تاپیک بزنم

خدا جون شکر بخاطر همه چیزایی ک بهم دادی 😍❤️
اها ماه سوم خوب خونریزی درد شکمی می فهمی خودت

آخه دو هفته پیش تو مطب یه خانمی میگفت دو هفته بوده ک بچم سقط شده بود و نمیدونستم تا سونو سلامت ک رفتم فهمیدم قلبش کار نمیکنه

خدا نکنه سقط کنی این چ حرفیه 

معمولا افرادی ک سقط میکنن ممکنه درد خونریزی یا لکه بینی و تهوع و اینا داشته باشن 

البته اینها رو هم دلیلسقط حساب نمیکنن ولی تهدید به سقط حساب میکنن 

زمانی میگن طرف دچار سقط شده که دهانه رحمش در حال باز شدن باشه وگرنه موارد زیادی بوده ک طرف حتی نوار بهداشتی گذاشته ولی بچش سالم بوده و دارو و آمپول دادن و خوب شده 

حق داری نگران باشی اما اگر همه چیز اوکیه نگران نبلش سقط نمیشه چند ماه دیگه صحیح و سالم تو بغلته

آخه دو هفته پیش تو مطب یه خانمی میگفت دو هفته بوده ک بچم سقط شده بود و نمیدونستم تا سونو سلامت ک رفت ...

اون احتمالا بارداری پوچ بوده . تو سه ماه عزیزم خدایی نکرده این اتفاق بیفته درد شدید و خونریزی داری 

آخه دو هفته پیش تو مطب یه خانمی میگفت دو هفته بوده ک بچم سقط شده بود و نمیدونستم تا سونو سلامت ک رفت ...

خوب دست میذاری شکمت گرم زیر شکمت نبض داره اصلا چه ربطی داره استرس نگیر

چرا بخودت استرس میدی ؟ خودبخود که بچه سقط نمیشه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
ممنون عزیزم آخه من تا آخر دوماهگی نمیدونستم ک حامله ام و رعایت نمیکردم

نگران نباش 

من با وجود عفونت شدید تو بدنم دوبار باردار شدم 

کلیه ام هم سنگ داشت 

اما هیچ چی نشد 

شکر خدا هر دو سالم بدنیا اومدن 

نگران نباش چکاپ ماهانه میری دکتر ؟

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم