2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه .

کلی میگفت بهم . منم میگفتم وای شوهرم مخالفه بچه دار شدنه . حرفشم نزن تو خونمون دلخوری پیش میاد .

باز دفعه بعد میپرسید 😁😄😆😅🤣

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

اگ حد خودشون رد کنم بله قطعا 

در حد نگرانی خیر

چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمی‌کرد..‌.🤍🫶🏻                                عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍                                                      یکدانه_هسدم

نه زیاد میپرسه و وقتی پریود بشم میگه اه ناراحتم کردی ها منم میگم خدا ک نمیتونم مجبور کنم میشه ...خوب اون صدردصد بدی منو نمیخاد بخاطزسرش 

من به زودی مامان میشم با دعاهای شما یه صلوات برامادرشدنم بفرستید لطفان الهی ک به حاجتایی دلتون برسید ....محمد حافظم قشنگ مادر من میدونم میدونم به زودی ت میای تو شکمم ،آسنا  من  قشنگم با امدنتون به زندگیم زندگیم سرشار از شادی میکنید 

ناراحت میشم اما باید کنار بیای کلا یه دوسال از ازدواج میگذره همه اطرافیان این سوال رو میپرسن و بسیار ازاردهنده است پس سعی کن به حرف همه بی تفاوت باشی 

خدایا شکرت 

من که یه خورده چاق میشم مادرشوهرم گیر میده حامله‌ای میخوای به من نگی 

اوناها ورم آوردی 

بگو به کسی نمی‌گم ...

هیچی دیگه همیشه رژیمم 

ناراحتم نمیشم باعث تناسب اندامم شده 

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز