smyee مدیر عضویت: 1399/04/12 تعداد پست: 187 عنوان جاری😐 | مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 19 پست بچه ها نمیدونم مشکل جاری جان چیه من تازه عروس خونواده شدم ی ساله نامزدیم با همسرم جاریمو کلا یبار دیدمش فقط جایی که من باشم نمیاد یبارم بیرون دیدمش سلام نداد فرار کرد 1401/02/18 | 01:36 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
solalehhh عضویت: 1401/02/08 تعداد پست: 591 پیگیر نیستم بار اوله همچین رفتاریو میبینم تو شوکم بخدا😂 میدونم 🤣منظورم اینه ک دوری گزین از اینجور آدمی کلا 🤦🏻♀️🤣منم یکی شبیه جاری تو داشتم یه روز میدید وایمیستاد احوالپرسی یه روز فرار میکرد یه روز زیر چشمی تا نزدیک شدن بهم نگاه میکرد یهو روشو میکرد اون طرف مث میگ میگ فرار میکرد آنچه قسمتِ توست، از کنارت نخواهد گذشت».کیمیاگر🍃📚آرزو میکنم برایت غرق در صلح،نور و شادی باشی🤲🏻💚 خوشبخت و عاقبت بخیر و سعادتمند باشید😊
smyee مدیر استارتر عضویت: 1399/04/12 تعداد پست: 187 میدونم 🤣منظورم اینه ک دوری گزین از اینجور آدمی کلا 🤦🏻♀️🤣 منم یکی شبیه جاری تو داشتم یه ... عجب😂😂😂😐😐😐
solalehhh عضویت: 1401/02/08 تعداد پست: 591 عجب😂😂😂😐😐😐 آخرت خنده بود 🤦🏻♀️🤣 آنچه قسمتِ توست، از کنارت نخواهد گذشت».کیمیاگر🍃📚آرزو میکنم برایت غرق در صلح،نور و شادی باشی🤲🏻💚 خوشبخت و عاقبت بخیر و سعادتمند باشید😊
عسل_نفس_مامان عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 49293 چ خطری اخه شوخی کردم...آداب معاشرت نداره..یا اخلاقش اینطوریه. ❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
saminjan عضویت: 1400/05/02 تعداد پست: 1885 حسادت میکنه سوالاتی که اینجا می پرسم همش مربوط به زندگی شخصی خودم نیست. پس دنبال کشف ارتباط بین تاپیک هام نباش.