2777
2789

اره میپوشونه

من با رنگ اکرولیک و غلطک اتاقمو رنگ کردم سفید مثل برف شد

فقط باید دوسه دست رنگ بشه،البته بستگی ب رنگتونم داره

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر لکه ها پررنگ باشن باید چند دست تکرار کنید  میپوشونه

دو سه جاش لكه پر رنگ داره خيلي نگرانم ك نپوشونه

و اينكه الان رنگش كرم خيلييي كم رنگه بنظرتون طوسي كم رنگ بزنم اوكي ميشه؟يا همون رنگ خودش بزنم؟

دو سه جاش لكه پر رنگ داره خيلي نگرانم ك نپوشونه و اينكه الان رنگش كرم خيلييي كم رنگه بنظرتون ...

طوسی نزن

خونه رو دلگیر میکنه، سفید بزن، یه کوچولو هم توش مشکی بزن

خیلی خیلی خیلی کم، زیاد نریزی

موقعیتی رو قضاوت نکن که  تجربه اش نکردی ......
 دو سه جاش لكه پر رنگ داره خيلي نگرانم ك نپوشونه و اينكه الان رنگش كرم خيلييي كم رنگه بنظرتون ...

حتما نباید رنگ خودش باشه طوسی هم میپوشونه 

از رنگ فروشی مشورت بگیرید که رنگ با غلظت بالا بهتون معرفی کنه 

نگران نباشید با چند دست تکرار حتما لکه هارو کاور میکنه

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....
حتما نباید رنگ خودش باشه طوسی هم میپوشونه  از رنگ فروشی مشورت بگیرید که رنگ با غلظت بالا بهتون ...

مستاجر قبلي اومده تختشو گذاشته بعد پشت تاج تختش ي لايه سياهي نشسته رو ديوار افتضاح شده اون قسمت🤦🏻‍♀️مرسي از راهنماييت عزيزدل

راهنمای استفاده از غلطک

چه یک نقاش آماتور باشید یا یک حرفه ای تمام عیار مهم اینه که بدونید اگر قراره سطحی وسیع مثل دیوار یک ساختمان را رنگ کنید بهترین ابزار برای شما غلطک های نقاشی هستن. غلطک های نقاشی با اندازه های بزرگ خودشون قادرند هر سطح هموار و صافی را در کمترین زمان ممکن به نسبت قلموهای نقاشی رنگ کرده و از کثیفی رنگ آمیزی با اسپری های رنگی نیز جلوگیری کنند. پیشنهاد می کنیم برای خرید غلطک نقاشی ، استعلام قیمت غلطک و انواع غلطک با کارشناسان ایران رنگ تماس بگیرید.

انواع غلطک نقاشی به لحاظ سایز پرز

آن ها را می توان با توجه به متراژ و پارامترهای گوناگونی به دسته های مختلف تقسیم کرد که اندازه پرز موجود بر روی رول آنها یکی از همین موارد است. همانطور که می دانید کیفیت نقاشی شما وابستگی زیادی با حجم پرزها و اندازه آنان دارد، یعنی هرچه تراکم پرزهایتان بر روی رول بیشتر باشد و اندازه آن نیز بلندتر باشد، شما می توانید رنگ های غلیظ تر و ضخیم تری را بر روی سطح مورد نظرتان منتقل نمایید.

این نوع از محصولات از رولی با قطر کمتر نسبت به انواع دیگر برخوردارند.
اغلب نقاشانی که از این مدل غلطک ها استفاده می کنند باید بر روی سطوحی صاف و یکنواخت رنگ آمیزی نمایند.
این مدل از محصولات از قدرت جذب رنگ کمتری با توجه به سطح کوچک و ارتفاع کوتاه تر پرزهای خود برخوردارند.
از این مدل بیشتر برای کار با رنگ های روغنی استفاده میکنند.

این مدل از غلطک ها بهترین گزینه برای نقاشی سقف خانه ها می باشند.به دلیل اندازه مناسب رول و سایز کافی پرزهای موجود بر روی رول آنان می توان در خود حجم قابل قبولی رنگ را ذخیره نموده و در هر بار استفاده برایتان فضای نسبتا وسیعی را رنگ آمیزی نمایند.

بهترین گزینه برای نقاشی سطوحی ناصاف با ناهمواری هایی متعدد می باشد. به دلیل پرزهای بلند به کار رفته بر روی رول این مدل از غلطک ها می توان از آن ها برای نقاشی حجم های سنگینی استفاده نمود. معمولا نقاشانی که با رنگ های پلاستیکی و یا اکریلیک کار می کنند داوطلب استفاده از این مدل هستند.

اولین نکته برای خرید غلطک نقاشی مربوط به انتخاب نوع آن است که برای این منظور ما به شما اطلاعاتی مهم در خصوص انواع غلطک های رنگ کاری با توجه به اندازه پرزهای موجود بر روی رول آن ها در قسمت قبل داده ایم.

نکته دوم در انتخاب غلطک نقاشی مربوط به ساده یا طرح دار بودن آن است. اگر می خواهید یک نقاشی ساده را انجام دهید، یقینا باید از غلطک های ساده استفاده کنید اما اگر می خواهید پروسه رنگ آمیزی شما با طرح هایی نیز همراه باشد، می توانید به سراغ استفاده از غلطک های نقاشی طرح دار بروید.

یادتان باشد کار کردن با غلطک های نقاشی بصورت دستی بوده و به همین خاطر هرچه این مدل از ابزارهای دستی برایتان از وزن نهایی کمتری برخوردار باشد، بهتر است.

فاکتور مهم بعدی در انتخاب و خرید غلطک نقاشی مربوط به عرض سطح رول و کوچکی یا بزرگی قطر آن می شود. اگر قرار است سطحی وسیع را نقاشی کنید، بهتر است به سراغ خرید غلطک هایی با ابعاد رولی بزرگ باشید.

قطر رول نیز در ارتباط مستقیمی با نگه داری رنگ در داخل آن قرار دارد. هرچه قطر رول غلطک شما بیشتر باشد، بهتر می توانید از آن برای نقاشی فضاهای بزرگتر استفاده کنید. ناگفته نماند رول هایی با قطر بزرگتر از مانور بیشتر و رول هایی با قطر کوچک مناسب نقاشی قسمت هایی هستند که امکان دسترسی آسانی به آنان وجود ندارد.

توجه به جنس الیاف رول غلطک های نقاشی نیز از دیگر موارد حائز اهمیتی می باشد که باید به آن توجه کنید. الیاف یا همان پرزهای تعبیه شده می تواند از جنس طبیعی و یا مصنوعی باشد. الیاف های مصنوعی بی کیفیت تر اما ارزان تر بوده و الیاف های طبیعی گرانتر و باکیفیت تر می باشند.

ناگفته نماند الیاف های مصنوعی ممکن است در حین نقاشی کردن سطوح از سوی شما بر روی آن بسچبند و کیفیت خروجی کارتان را به شدت بکاهند. این در حالی است که الیاف طبیعی فاقد این مشکل بوده و تازه رنگ بیشتری را در خود نیز بدون شُره کردن نگه می دارند.

مورد بعدی در خصوص جنس و اندازه دسته غلطک نقاشی است. همانطور که گفتیم کار با این مدل از ابزارهای نقاشی بصورت دستی بوده و به همین سبب راحتی و خوش دست بودن دسته متصل به بدنه محصول از اهمیت بسزایی برخوردار است. برای این مهم شما باید تصمیم گیری نمایید.

تمامی موارد گفته شده از جمله عوامل مهم و موثر بر روی قیمت غلطک نقاشی هستند. با تمام این اوصاف باید بدانید که این شما هستید که با توجه به نوع رنگ کاری خود باید مورد مناسب را انتخاب کنید.

ایران رنگ مرجع خرید غلطک با قیمت رقابتی .

اره میپوشونه من با رنگ اکرولیک و غلطک اتاقمو رنگ کردم سفید مثل برف شد فقط باید دوسه دست رنگ بشه،ال ...

شما خودتون خونتون رو رنگ زدید؟منم دوست دارم خودم بزنم رنگ سفید میشه راهنماییم کنید که چه چیزایی رو باید بخرم

میشه لطفاً برا شادی روح پدرم فاتحه و صلوات بخونید😔بابای مهربونم آخه تو کجایی😭
راهنمای استفاده از غلطک چه یک نقاش آماتور باشید یا یک حرفه ای تمام عیار مهم اینه که بدونید اگر قرا ...

دوست عزیز میشه لطفا بگید من دیوار خونمون با مداد خط خطی شده خیلی زیاد الان میخوام خودم رنگش بزنم میخوام رنگ سفید بزنم باید چیا بخرم؟

میشه لطفاً برا شادی روح پدرم فاتحه و صلوات بخونید😔بابای مهربونم آخه تو کجایی😭
شما خودتون خونتون رو رنگ زدید؟منم دوست دارم خودم بزنم رنگ سفید میشه راهنماییم کنید که چه چیزایی رو ب ...

اتاقمو خودم رنگ کردم

۱.غلطک رنگ که پرزای بلند نداشته باشه و دسته ای ک بزنید سر غلطک. اگر خونه دسته طی داری میسه وصلش کرد

۲.سینی رنگ

۳.قلمو

۴.اگر ترک و شکاف داره دیوارو سقف، بتونه و سمباده هم میخواد

۵.رنگ فروشی ک رفتید طول و عرض دیوار و سقف رو بدید ب اندازه اون دوسه تا سطل رنگ لازم میشه(من اکرولیک و پلاستیک نمیه براق زدم) 

توی ی سطلِ جدا رنگتو به نسبت ۱ به ۱ یـــا ۲ به ۱ (۲ تا رنگ، یکی آب) قاطی کن حسابی بعد بریز توی سینی رنگ، نه خیلی ابکی و شل نه غلیظ باشه

غلطتکو بزن توی رنگ و رنگ کن دیوارارو 

گوشه های دیوار و سقف و... رو هم باید با قلمو رنگ کنی

من دو دست رنگ کردم دیوارارو تا کامل سفید شد 

بین هردست رنگ ۵ ۶ ساعت وقت دادم 

البته الان هواسرده باید حداقل نصف روز صبرکنی خشک بشه

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /