2777
2789

من نمیدونم چرا تو ایران هر رنگی بزنی همین رنگیا میشی یک عروسی رفته یودیم همه خانوما موهاشون رنگ هم  

عشق فقط یعنی خدا  من آدمیم که رفتارمو با شعور طرف ست میکنه پس اگر از رفتارم ناراحت شدی به شعورت نگاه کن...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دختر خالت چن سالشه؟ ببخشیدا بی ربطه

😐😂

زیبایی یک زن را باید از نگاه او دید ، زیرا چشمان یک زن دروازه ی قلب اوست ، جایی که عشق در ان زندگی میکند تلاش نکنید انسان موفقی باشید ، برای با ارزش شدن تلاش کنید  زندگی درباره ی یافتن خود نیست ، درباره ی ساختن خود است شما تبدیل به ان چیزی می شوید که به ان فکر میکنید
وااای خوبه گفتم بی ربطه  کرمم  بود از این سوالا بپرسم اصلا😑😑🤕🤕🤕🤕

فرضا دختر خاله ش ۲۵ سالشه ، خب ؟جالب شد برام 

زیبایی یک زن را باید از نگاه او دید ، زیرا چشمان یک زن دروازه ی قلب اوست ، جایی که عشق در ان زندگی میکند تلاش نکنید انسان موفقی باشید ، برای با ارزش شدن تلاش کنید  زندگی درباره ی یافتن خود نیست ، درباره ی ساختن خود است شما تبدیل به ان چیزی می شوید که به ان فکر میکنید
فرضا دختر خاله ش ۲۵ سالشه ، خب ؟جالب شد برام 

خواستم ببینم مث دور اطراف من سن ازدواج پایینه یا نه؟

برات چی جالب شد 

میبینم بعضیا تو امضاشون می‌نويسن مخالفی با من ریپ نزن 

مث اینکه برای آدمایی مثل تو هستش که دخالت میکنی تو هر چی عزیزم 

کاربریم اسم خودم نیس اسم دختر خاله خوشگلمو گذاشتم  
خواستم ببینم مث دور اطراف من سن ازدواج پایینه یا نه؟ برات چی جالب شد  میبینم بعضیا تو امضاشون ...

واچرا عصبانی میشی گلم خب تو باید دلیل سوالتم همراهش میگفتی فن مکالمه و بیان تو تقویت کن و برای بعضی سوال ها و حرفات یکم مقدمه بچین برای خودت میگم 

واچرا عصبانی میشی گلم خب تو باید دلیل سوالتم همراهش میگفتی فن مکالمه و بیان تو تقویت کن و برای بعضی ...

خیلی خوب شد که بهم گفتی  حتما وقت کنم میرم 

تازشم یه تاپیکتو(جدایی یا طلاق) خوندم  خدا کنه که مشکلت حل بشه یا شده باشه 

ولی ایراد گرفتن از دیگرانم اصلا خوب نیس باور کن 

خیلی خوب شد که بهم گفتی  حتما وقت کنم میرم  تازشم یه تاپیکتو(جدایی یا طلاق) خوندم  خ ...

اینجا همه به هم کمک میکنیم تا ایراداتمونو رفع کنیم و تو دنیای واقعی ازش استفاده کنیم ، اینجا جای خودنمایی یا پز دادن نیست همه دور هم جمع شدیم به هم کمک کنیم و راهنمایی بگیریم اگه کسی ناراحت شد پس این سایت و با جای دیگه اشتباه گرفته 

اینجا همه به هم کمک میکنیم تا ایراداتمونو رفع کنیم و تو دنیای واقعی ازش استفاده کنیم ، اینجا جای خود ...

خدا رو شکر یه ایراد خیلی بزرگمو  شما کشف کردی 

حتما درستش میکنم