2777
2789
اولین مشاورتونه؟ پیشرفت کردی باهاشون؟ هزینه اش چطوره

نه.اولین مشاورم یکی دیگه بود اما اصلا رشته ش مربوط به مشاوره نبود و همش نتیجه خوب میخواست با اینکه من تلاش میکردم و راه حل نمیداد منم عوضش کردم و الان مشاورم خانم عزیزی هستند.

بله پیشرفت داشتم..ایرادات رو میگن و برنامه شخصی سازی شده میگن.

هزینه شون فکر کنم زیر ۵۰۰ هزار تومان هست.

و واقعا دلسوز هستند.

ایدی پیج بدم باهاشون صحبت کنید ؟

بعد خودشون شماره واتساپشون‌رو بهتون میدن.

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه.اولین مشاورم یکی دیگه بود اما اصلا رشته ش مربوط به مشاوره نبود و همش نتیجه خوب میخواست با اینکه م ...

نمیتونین شماره واتساپشون بدین؟

باهاشون حرف بزنم.. برای تابستون میخوام

اره عزیزم بده

ایدیشون رو از اینجا نگاه کنید و بهشون پیام بدید و بگید مشاوره.

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.
نمیتونین شماره واتساپشون بدین؟ باهاشون حرف بزنم.. برای تابستون میخوام

ثبت نامی از طریق اینستا هست.اگر از اینستا ثبت شدید همون لحظه شماره شون رو بهتون میدن.🙏🏻🌹

باش عزیزم ممنون

خواهش میکنم.🙏🏻🌹موفق باشید.

استاندارد نیست

کنکور ۱۴۰۰ هم استاندارد نبود 😂

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50