2777
2789
عنوان

ی لحظه بیاین😂

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 51 پست
احسنت به این طرز درس خونین 😂😂😂

سپاس😂🙏🏻

تخت جمشید قشنگی هست در چشمان تو                            من تو را دارم دگر شیراز میخواهم چکار؟!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بدبخت میشم حست درست باشه😂

😂✌

من ازمون بهیاری دادم ۱۰۰تا سوال بودن چیزی نخونده بودم الکی زدم ۳۸تاش درست در اومده بود😎😂

ک‍‌ش‍‌ت‍‌ه م‍‌ارو #ش‍‌خ‍‌ص‍‌ی‍‌ت‍‌ت‍‌ون . .                                       
دارم قیافه استاد رو تصور میکنم وای عالی اییییییی

اصلا کل سالن خیره ب من طوری سریع زدم😂😂

تخت جمشید قشنگی هست در چشمان تو                            من تو را دارم دگر شیراز میخواهم چکار؟!
۱۵ تا یه بار امتحان حضوری داشتیم امتحان عربی همش گزینه ای بود همشم گزینه ۲ میشد😐😂 من ۵ تا ...

من اقدام ب حل  یکی شم نکردم😂😂😂😂

😐😂یه سوال اماحان بود؟  جان من با امتحان از این شوخیا نکن😐😐😂

بله آزمون جامع مدرسه فرزانگان😐😂

😂✌ من ازمون بهیاری دادم ۱۰۰تا سوال بودن چیزی نخونده بودم الکی زدم ۳۸تاش درست در اومده بود😎😂

لوک خوش شانسی توووو😂😂😂😂😂

دور از جونت من واسه فیزیک هییییییچی نخونده بودم همه رو زدم‌ گزینه ۲ ۶ تاش درست بود😁 البته انقدر ...

فکر اینجاشو نکرده بودم ولی دیگ سال تمومه نمیبینمش مهم نیس😁😂