2777
2789
عنوان

ی لحظه بیاین😂

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 51 پست
احسنت به این طرز درس خونین 😂😂😂

سپاس😂🙏🏻

تخت جمشید قشنگی هست در چشمان تو                            من تو را دارم دگر شیراز میخواهم چکار؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدبخت میشم حست درست باشه😂

😂✌

من ازمون بهیاری دادم ۱۰۰تا سوال بودن چیزی نخونده بودم الکی زدم ۳۸تاش درست در اومده بود😎😂

ک‍‌ش‍‌ت‍‌ه م‍‌ارو #ش‍‌خ‍‌ص‍‌ی‍‌ت‍‌ت‍‌ون . .                                       
دارم قیافه استاد رو تصور میکنم وای عالی اییییییی

اصلا کل سالن خیره ب من طوری سریع زدم😂😂

تخت جمشید قشنگی هست در چشمان تو                            من تو را دارم دگر شیراز میخواهم چکار؟!
۱۵ تا یه بار امتحان حضوری داشتیم امتحان عربی همش گزینه ای بود همشم گزینه ۲ میشد😐😂 من ۵ تا ...

من اقدام ب حل  یکی شم نکردم😂😂😂😂

😐😂یه سوال اماحان بود؟  جان من با امتحان از این شوخیا نکن😐😐😂

بله آزمون جامع مدرسه فرزانگان😐😂

😂✌ من ازمون بهیاری دادم ۱۰۰تا سوال بودن چیزی نخونده بودم الکی زدم ۳۸تاش درست در اومده بود😎😂

لوک خوش شانسی توووو😂😂😂😂😂

دور از جونت من واسه فیزیک هییییییچی نخونده بودم همه رو زدم‌ گزینه ۲ ۶ تاش درست بود😁 البته انقدر ...

فکر اینجاشو نکرده بودم ولی دیگ سال تمومه نمیبینمش مهم نیس😁😂