2821
2789
عنوان

پلی کیستیک

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 26 پست
من چون لاغرم نون و برنجمم کم کنم خیلی لاغر میشم. ولی یه مدت کم کردم احساس کردم پریودیم بهتر شده بود

خب اگر کم نمیکنی سعی کن سبوسدار استفاده کنی یا جوانه ها رو جایگزین کن تا لاغر نشی

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

از معاینه متنفرم به همین خاطر دکتر نمیرم ،یه حلوای گیاهی رو به مدت نه ماه تو دوران پریودی مصرف کردم ...

عزیزم اون‌حلوا چیه طفلک‌دخترمنم تخمدانش پلی کیستیک هست پریودنامنظم و دیر به دیر میشه موهای زاید زیادی داره کمر و بازوهاش جوش میزنه چند شال دارو خورد فایده نکرد الانم لج کرده و دارو هاشو قطع کرره دو ماه پریود نشده

من قبلا که کیست داشتم هر ماه قبل پریودی چند روز لکه بینی داشتم اما بعدش که خوب شدم اصلا لکه بینی قبل پریود نداشتم تو عید رعایت نکردم یه مقدار زیاده روی کردم تو مصرف شیرینی الان این ماه ریختم بهم نزدیک دوهفته س لکه بینی دارم

خب اگر کم نمیکنی سعی کن سبوسدار استفاده کنی یا جوانه ها رو جایگزین کن تا لاغر نشی

آره نونمو بیشتر سنگک میخورم ولی برنج زیاد میخورم.

جوانه گندم و میگید؟چقدر بخورم اگه خواستم برنجمو کم کمم

عزیزم اون‌حلوا چیه طفلک‌دخترمنم تخمدانش پلی کیستیک هست پریودنامنظم و دیر به دیر میشه موهای زاید زیاد ...

عزیزم بالاتر دستورشون نوشتم من هواهر خودم یهو دوماه پریودش قطع نمیش ۶ماه این حلوا رو خورد خوب شده اینو یه خانمی بمن دادن که مدرس تغذیه سالمن وخودشون فیبرومشون با همین حلوا درمان شده

آره نونمو بیشتر سنگک میخورم ولی برنج زیاد میخورم. جوانه گندم و میگید؟چقدر بخورم اگه خواستم برنجمو ک ...

جوانه گندم بخاطر داشتم ویتامین bبرا تخمدان عالیه روزی یه فنجان بخورید میتونید بهش عسل بزنی یا لیمو ترش که مزه دار بشه

عزیزم هفت تخم‌چیه از کجا تهیه کنیم دورت بگردم دیدم دستورشو ممنون

عزیزم همه مواد اولیه ش رو عطاری داره من از عطاری گرفتم هفت تخم وچهل گیاه وارد جوانه عطاری داره

2824
2823
2791
2779
2792