سلام دوستان من قبلا پلی کیستیک بودم ولی الان کیستام رفع شده ولی همچنان اندروژنام نا منظم الان دوهفته هست خونریزی کم دارم در حد لکه خیلی میترسم تونت زده سرطان دهانه رحم بنظرتون ممکن هورمونی باشه کسی بوده پلی کیستیک باشه اینجوری بشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از معاینه متنفرم به همین خاطر دکتر نمیرم ،یه حلوای گیاهی رو به مدت نه ماه تو دوران پریودی مصرف کردم ...
عزیزم اونحلوا چیه طفلکدخترمنم تخمدانش پلی کیستیک هست پریودنامنظم و دیر به دیر میشه موهای زاید زیادی داره کمر و بازوهاش جوش میزنه چند شال دارو خورد فایده نکرد الانم لج کرده و دارو هاشو قطع کرره دو ماه پریود نشده
من قبلا که کیست داشتم هر ماه قبل پریودی چند روز لکه بینی داشتم اما بعدش که خوب شدم اصلا لکه بینی قبل پریود نداشتم تو عید رعایت نکردم یه مقدار زیاده روی کردم تو مصرف شیرینی الان این ماه ریختم بهم نزدیک دوهفته س لکه بینی دارم
عزیزم اونحلوا چیه طفلکدخترمنم تخمدانش پلی کیستیک هست پریودنامنظم و دیر به دیر میشه موهای زاید زیاد ...
عزیزم بالاتر دستورشون نوشتم من هواهر خودم یهو دوماه پریودش قطع نمیش ۶ماه این حلوا رو خورد خوب شده اینو یه خانمی بمن دادن که مدرس تغذیه سالمن وخودشون فیبرومشون با همین حلوا درمان شده