2777
2789

من نیز همچنین 🤦‍♀️💔

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

ممکنه منبع درست رو نخوندین؟منابع چیز دیگه ای بوده مثلا

گل سرخم چرا پژمرده حالی؟         بیا قسمت کنیم دردی که داری بیا قسمت کنیم، بیشش به من ده                                        که تو کوچک دلی، طاقت نداری!  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نخوندم و گند زدم😂 دلبندم غصه نخور 

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
انقدر من امتحان دادمو قبول نشدم الانم بیکار و افسرده نشستم تو خونه  خیلی داغونم

آزمون آموزش پروش رو چندبار شرکت کردین؟

گل سرخم چرا پژمرده حالی؟         بیا قسمت کنیم دردی که داری بیا قسمت کنیم، بیشش به من ده                                        که تو کوچک دلی، طاقت نداری!  
ممکنه منبع درست رو نخوندین؟

عمومی ها رو خراب کردم 

کلا منبع مشخص نداره تخصصی ها هم اما باز بهتر از عمومی بود 

تازه بقیه که نمیگن منبع خوب نبود میگن عرضه نداره تنبل و...

عزیزم من پارسال قبول شدم و تومصاحبه رد شدم نمیدونی چقدر گریه کردم کشتم خودمو از گریه .حدود یک ماه یه اندوه شدیددددی داشتم چون خوب خونده بودم یه قدمی موفقیت بودم. اما ...خودمو جم کردم. به مرور....چند ماه طول کشید.. تا تونستم دوباره تیکه های خورد شده خودمو جم کردم...

نشستم خوندم دوباره ....اصلا ناامید نباش و حق داری الان غصه بخور جلوی خودتو نگیر گریه کن تا خالی شی ولی یادت باشه پا پس نکشی رو نقطه ضعفات کار کن ایشالا که ازمون بعدی قبولی گلم

انقدر من امتحان دادمو قبول نشدم الانم بیکار و افسرده نشستم تو خونه  خیلی داغونم

منم زیاد امتحان دادم اما اینسری خیلی خوندم سریای قبل نمیخوندم

قبلا میگفتم نخوندی قبول نشدی اما اینسری دل داری هم نمیتونم بدم خودمو

اصلا انگار یچیزی درونم مرد