2777
2789
بیمه عمر با بیمه زنان خانه دار فرق داره. بیمه زنان خانه دار بعدا بازنشستگی داره فکر کنم و ماهیانه بی ...

بینه زنان خانه دار تامین اجتماعی پارسال انگار ۴۳۰ بود. واقعا گرونه

یعنی بیمه عمر بازنشستگی بهت نمیدن؟؟

مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بینه زنان خانه دار تامین اجتماعی پارسال انگار ۴۳۰ بود. واقعا گرونه یعنی بیمه عمر بازنشستگی بهت نمید ...

نه دیگه میری میگی ۱۵ ساله میخوام مثلا بعد پایان ۱۵ سال یه مبلغی بهت میدن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

یهو یه مبلع میدن یا مثل حقوق ماهیانه؟

یهو

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

سلام جانم 

من‌نماینده بیمه هستم 

بیمه عمر فقط یک ماهیت داره ولی در شرکتهای مختلف برای ترغیب بیمه گذاران از اسامی مختلفی هم براش استفاده میشه 

به طور کلی مبلغی رو طبق نظر خودت پرداخت میکنی 

و مدت زمان بیمه نامه از ۵ سال تا ۳۰ سال قابل انتخاب هست 

بعد از اتمام مدت بیمه نامه، بنا به انتخاب خودت سرمایه ت میتونی به صورت یکجا یا به صورت مستمری دریافت کنی 

که اگر به صورت مستمری باشه باز هم در زمان بازپرداخت، بهش سود تعلق میگیره 

ضمنا بیمه عمر یکسری مزایا داره مثل دریافت وام، معافیت از مالیات و …

پوشش های تکمیلی هم در کنارش داره که میتونی اونها رو هم دریافت کنی مثل امراض خاص، ازکارافتادگی، معافیت از پرداخت حق بیمه و …

برای اینکه بیمه نامه مناسبی خریداری کنی بهت پیشنهاد میکنم که مبلغ پرداختیت از ماهانه ۵۰۰ هزار تومن کمتر نباشه( البته بستگی به درامد شما هم داره، ما همیشه پیشنهاد میکنیم حداقل ده درصد درامد ماهانه تون به این موضوع اختصاص بدین)

واقعا کمتر ازین اعداد 

در نهایت سرمایه گزاری بسیار خرد و کوچولویی میشه که ممکنه خیلی جالب نباشه

باز هم سوالی داشتی همینجا ریپلای منو بزن 

برات جوابش مینویسم 

سلام جانم  من‌نماینده بیمه هستم  بیمه عمر فقط یک ماهیت داره ولی در شرکتهای مختلف برای ...

خیلی ممنونم

لطف کردید واقعا

🌹🌹🌹

مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔