2777
2789
عنوان

دوستان جریان فاطمه وسیاوش بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 27 پست
هیچی تهش فاطمه با همون پسر عموش می مونه  و سیاووش هم معتاد میشه و از اون شهر می‌ره💔

مگ نگف مادر سیاوش فوت میشه الان چطور ب فاطمه زنگ زده؟؟؟

اعتقاداتت رو برای خودت نگه دار و انسانیتت رو به تمام دنیا نشون بده 🩷🌙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو تامیکای قبلیش هست خانمی .می تونی بری بخونی .تامیک زدن راجب کاربری دیگه قشنگ نیست به نظرم

پسرم کوچیکه الانم داره نق میزنه نتونستم بخونمش گفتم یکی خلاصشو بگه

وا😐

کوردم  من دختر کاوه اهنگرم من بزرگ شده کوه های زاگرسم خدایا خاکمو مرز های کشورمو خیلج تاابد فارسم رو از همه بد خواهانش در امون بذار خدایا نذار کشورم به تاراج بره

اردواج میکنه با پسرعموش؟

آره باباش مجبورش می‌کنه و کوتاه نمیاد که با سیاووش ازدواج کنه بعدم پدر پسر عموش میمیره و حال پسر عموش بد بوده 

دلش نمیومدع ترکش کنه 

بعد از اینکه بچه دار میشن برمیگرده پیش سیاووش 

ولی باز باباش قبول نمیکنه و میگه باید با کسی 

زندگی کنی که بابای بچته💔

نی نی ها رو خیلی دوس دارمممممممم   
پسرم کوچیکه الانم داره نق میزنه نتونستم بخونمش گفتم یکی خلاصشو بگه وا😐

وا آخر فحش بود 😂😂😂😂 ولی جدا ایشون می تونن اسکرین بزارن نی نی یار کاربریتو تعلیق کنه .خواهر از رو دلسوزی گفتم مثلا 😯😯😯

#تیکه_کتاب مردم فکر می‌کنند که فرق بین خوش‌بین‌ها و بدبین‌ها در شخصیت است؛ ‌امّا من معتقدم تمامش به ناتوانی در فراموش کردن برمی‌گردد. هرچه قدرت حافظه‌تان بیشتر باشد، شانس خوش‌بینی‌تان کمتر می‌شود. داشتن حافظهٔ پایدار مصیبت است. وقتی زنان سالمند قبرسی کسی را نفرین می‌کنند، آرزو نمی‌کنند اتفاق خیلی بدی بیفتد. دعا نمی‌کنند که به آن‌ها صاعقه بزند، اتفاقات غیرمترقبه‌ای بیفتد یا یک‌دفعه ثروتشات را از دست بدهند. فقط می‌گویند: خدا کند هیچ‌وقت نتوانی از یاد ببری. ✍🏽 #الیف_شافاک 📕 #جزیره_درختان_گمشده
آره باباش مجبورش می‌کنه و کوتاه نمیاد که با سیاووش ازدواج کنه بعدم پدر پسر عموش میمیره و حال پسر عمو ...

مگ از پسرعموش طلاق میگیره

کوردم  من دختر کاوه اهنگرم من بزرگ شده کوه های زاگرسم خدایا خاکمو مرز های کشورمو خیلج تاابد فارسم رو از همه بد خواهانش در امون بذار خدایا نذار کشورم به تاراج بره

وا آخر فحش بود 😂😂😂😂 ولی جدا ایشون می تونن اسکرین بزارن نی نی یار کاربریتو تعلیق کنه .خواهر از رو ...

خدایی؟

اخه من ک چیزی نگفتم درمورد خودش یا داستانش😐

نه خاهر دوز ازجونت فوش چرا اخه😂😂😂😂تعجب بود نمیدونستم لغو کاربری میکنن

مگ از پسرعموش طلاق میگیره

فک کنم گف آره می‌ره میبینتش 

چون سیاووش میفته زندان سر یه موضوعی و یه ماه ازش خبری نمیشه بعد همه به فاطمه میگن دیدی چقدر عاشقت بود دیگه ازش خبری نیس درحالی که ۲ سال هم باهم نامزد بودن 

ولی باباش الکی می‌خواسته یه مدت باهم باشن تا پسره 

کوتاه بیاد و از همون اول می‌خواسته پسرعموش با دخترش ازدواج کنه که وقتی سیاووش زندانه اتفاق میفته 

پسرعموش اول میگه ما که بهم علاقه ای نداریم الان 

باهم ازدواج میکنیم بعد جدا میشیم...

نخون بنظرم من کلا وقتی خوندم یه حالی شدم😔

نی نی ها رو خیلی دوس دارمممممممم   
خدایی؟ اخه من ک چیزی نگفتم درمورد خودش یا داستانش😐 نه خاهر دوز ازجونت فوش چرا اخه😂😂😂😂تعجب بود ...

آره شنیدم ممنوع تاپیک زدن راجب کاربرای دیگه .و بستگی به حال نی نی یار داره دلش بسوزه قطع نمی کنه تذکر می ده .دلشم بخواد لغو

#تیکه_کتاب مردم فکر می‌کنند که فرق بین خوش‌بین‌ها و بدبین‌ها در شخصیت است؛ ‌امّا من معتقدم تمامش به ناتوانی در فراموش کردن برمی‌گردد. هرچه قدرت حافظه‌تان بیشتر باشد، شانس خوش‌بینی‌تان کمتر می‌شود. داشتن حافظهٔ پایدار مصیبت است. وقتی زنان سالمند قبرسی کسی را نفرین می‌کنند، آرزو نمی‌کنند اتفاق خیلی بدی بیفتد. دعا نمی‌کنند که به آن‌ها صاعقه بزند، اتفاقات غیرمترقبه‌ای بیفتد یا یک‌دفعه ثروتشات را از دست بدهند. فقط می‌گویند: خدا کند هیچ‌وقت نتوانی از یاد ببری. ✍🏽 #الیف_شافاک 📕 #جزیره_درختان_گمشده
آره شنیدم ممنوع تاپیک زدن راجب کاربرای دیگه .و بستگی به حال نی نی یار داره دلش بسوزه قطع نمی کنه تذک ...

😂😂

باشه من در برم تا نیومدن بندازنم بیرون

فک کنم گف آره می‌ره میبینتش  چون سیاووش میفته زندان سر یه موضوعی و یه ماه ازش خبری نمیشه بعد ه ...

دستت دردنکنه ببخشید اذیت شدی