2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جفتش مرده؟؟؟اگه جفتش بمیره این هم میمیره

ما داشتیم جفتش مرد .خواستیم ی جفت براش بخریم هر چی تو شهرمون گشتیم پیدا نکردیم به یکی سفارش دادیم گفت بیست روز دیگه میاره .پونزده روز بعد مرد .سفارشم دیگه دنبالش نرفتیم

#تیکه_کتاب مردم فکر می‌کنند که فرق بین خوش‌بین‌ها و بدبین‌ها در شخصیت است؛ ‌امّا من معتقدم تمامش به ناتوانی در فراموش کردن برمی‌گردد. هرچه قدرت حافظه‌تان بیشتر باشد، شانس خوش‌بینی‌تان کمتر می‌شود. داشتن حافظهٔ پایدار مصیبت است. وقتی زنان سالمند قبرسی کسی را نفرین می‌کنند، آرزو نمی‌کنند اتفاق خیلی بدی بیفتد. دعا نمی‌کنند که به آن‌ها صاعقه بزند، اتفاقات غیرمترقبه‌ای بیفتد یا یک‌دفعه ثروتشات را از دست بدهند. فقط می‌گویند: خدا کند هیچ‌وقت نتوانی از یاد ببری. ✍🏽 #الیف_شافاک 📕 #جزیره_درختان_گمشده
نمیتونم شرایطش نیست تازه دیگه هیچ کاری نمیشه کرد طفلکم مرده فقط داره جون میده 😭😭😭

الهی  

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
😑🙄 

کلا بی رحمه این ادم

یه تاپیکم بود خانومه میگفت بچه خیلی کوچیک دارم و باردارم الان

بخاطر بچه اولم و این که نمیتونم بهس رسیدگی کنم ناراحتم

همین کاربر برگشت به خانومه گفت اونی رو که بارداری رو خلاص کن😑