2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بقیه رو دیدم جز کاتیوشا چجوریه

خیلی این فیلم رو دوست داشتم،با بازی احمد مهران فر و هادی حجازیه.عرشیا(احمد مهران فر) معتاده،خانوادش میخان برن مسافرت و میترسن که تو خونه تنهاش بزارن دوباره مواد بزنه(مایه دارن)،بعد هادی حجازی فر رو استخدام میکنن که از عرشیا مواظبت کنه و تو این بین عرشیا سعی میکنه که به هر نحوی هست دوستاش بهش مواد برسونن،هادی حجازی فر هم مذهبیه و خیلی بهش سخت میگیره،البتهههههه الان یادم اومد یه صحنه داره دختره به عنوان دوس دختر عرشیا میاد تو خونه این یه تکه رو بزن سانسور کن اگه خیلیییی سخت گیرن😂

اصنم خونوادگی نیست

مرسی نمیدونستم ..

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

یه خلاصه میگی

سلام راجب شیمیایی کردن یه روستا توی کرمانشاهه واقعیه، اجتماعی و درام هست حتما ببین

میخوام یجوری دوستت داشته باشم که هر روز از خودت بپرسی واقعا من انقدر دوستداشتنی بودم؟!
یه خلاصه میگی

عزیزم فردا ختم 60 بار یاسین هستش هدیه به حضرت حمزه 

لطفا شما سهمتون رو یادتون نره یه الارمی بذارین بخونید .فقط هم یدونه سهم شماس اسمتون نوشتم دیگه نمیتونید دربیاین فردا از اذان صبح تا یک ساعت قبل از غروب افتاب وقت دارین بخونید خارج از این تایم نخونید لطفا انشالله حاجت روا بشین .لطفا برا تمامی افراد گروه هم دعا کنید 

برای شفا من یه **حمد** میخونیدشایدمنم بخندم به امید*خدا*