2777
2789
عنوان

چسب لیفت بینی کسی استفاده کرده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 24162 بازدید | 47 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشع ازش بپرسی

میگه ۷۰ تومن عزیزم 

من خدا را در قمقمه آب یافته‌ام ‏در عطر یک گل ‏در خلوص برخی کتاب‌ها و حتی نزد بی‌دینان  اما تقریباً هیچگاه وی را نزد آنانی که کارشان مدام سخن گفتن از اوست نیافته‌ام.
بله کوچیک شده ولی دوست داشتم خیلی کوچیک تر شه

اونطور ک غیر طبیعی 

ما ی دوست داشتم انقد دماغش خوشگل بود میگفتم چقد خوشگله بهش گفتیم گف طبیعی عمل کردم انقد خوب بود ک نگو

غرق زخمیم...ولی قامتمان خم نشده :(🌱🍒
ینی اثر داشته؟؟؟؟😍😍

اگه هستی یه رخ سریع بزارم. من خانواده پدر و مادرم سر بینیاشون افتاده اما رخ بینی من با وجود اینکه میگم ماسک میزدم و... به نظر خودم طبیعی خیلیی خوبه 😬✌🏻😁

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

اگه هستی یه رخ سریع بزارم. من خانواده پدر و مادرم سر بینیاشون افتاده اما رخ بینی من با وجود اینکه می ...

بزار گلم 

پس منم استفاده کنم خوشگلتر شه 😂

اونطور ک غیر طبیعی  ما ی دوست داشتم انقد دماغش خوشگل بود میگفتم چقد خوشگله بهش گفتیم گف طبیعی ...

مال منم همینه طبیعی آخه من بهش گفته بودم نیمه فانتزی ولی آخر کار خودشو کرد گفت به چهره تو دماغ طبیعی میاد

مال منم همینه طبیعی آخه من بهش گفته بودم نیمه فانتزی ولی آخر کار خودشو کرد گفت به چهره تو دماغ طبیعی ...

خوب کاری کرده خیلی بهتره ک 😍😂

مرسی عزیزم 🥰🥰

🙏🤗

من خدا را در قمقمه آب یافته‌ام ‏در عطر یک گل ‏در خلوص برخی کتاب‌ها و حتی نزد بی‌دینان  اما تقریباً هیچگاه وی را نزد آنانی که کارشان مدام سخن گفتن از اوست نیافته‌ام.
2790
2778
2791
2779
2792