2777
2789
عنوان

اومدم حرم حضرت معصومه😍🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 50 پست

زیارت قبول عزیزم التماس دعا

لطفا برای خانوادم دعا کن

برات آیة الکرسی میخونم ان شاءالله حاجت روا بشی 

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله من و مادر و خواهرم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمو شااااد کنه ان ...

پروفایلتو عوض کن بزن دختر خوشبت یا دختر شحال

خدایا شکرت خدایا مرسی که هستی خیلی دوست دارم برای سلامتی و ظهور صاحب الزمان یه صلوات 
بچه ها صبح میرم جمکران به نیابت نماز میخونم😍

عزیزم میشه پست قبلیم رو تو جمکران هم بگی برام دعا کن برا امضام دعا گن دعا کن امضام انجام بشه به حق صاحب الزمان (عج) خوشبخت بشی ان شاءالله

میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم

قبول باشه خوش به سعادتتون میشه واسم دعا کنین 

اول واسه رفیقم دعا کن که بیماریش خوب شه.. سرطان داره..

بعدشم واسه اونیکی رفیقم تو شرایط بدیه

بعدشم واسه من که الان چشام اشکین.. 

خواهش میکنم ازت اگر راضی بودی منم یاد کن سر نمازت بگو بعد بعد ۴ سال و خوردی ک هر لحظش عذابه و دوری و بی خبریه همین بهار دست منو عشقم تو دست هم باشه بدون هیچ مشکلی موانع کنار بره همین بهار نامزد بشیم اسمم حدیقه دعات میکنم اگه دعام میکنی سر نماز لایکم کن🥺🥺🥺

میشه واسه حاجت دلم دعا کنی؟اگه دعام ♥️♥️

تو رو خدا خیلی دعام کن از ته دلت برای ازداوجم💔😓😭من و خانوادم خیلی دلمون شکسته و ناراحتیم💔😓😭

تو رو خدا خیلی دعام امسال انشالله تا قبل تولدم شوهر خیلی عالی با این معیارا نصیبم شه و خیلی خوشبخت شممممم 😭😭

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله هر خواستگاریی میاد برام بپسندتم و انشالله که خودم بین خواستگارام بهترینشو انتخاب کنم وتو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله تا سنم بالاتر این نرفته انشالله امسال تو همین ماه، یه شوهر خیلی پولدار(خونه و ماشین و کار دولتی عالی) و خوش اخلاق و خانواده دار سالم و عاشقم باشه و همه جوره بخوادتم نصیبم شه و برم خونه ی بخت و خوشبخت شمممم خیلی 😭😔🙏 تو رو خدا دعام کنید ازدواجم این بار بهم نخوره😭😔 دو بار بهم خورده تا الان 😭😭😭😭😭😭تو رو خدا خیلی دعام کنید بار سوم خراب نشه دیگه نمیتونم بخدا😔😭

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...