2777
2789
عنوان

کنکوووور

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 41 پست
خوش ب حالش ما ک معدل عالی بودیم و خوندیم قبول نشدیم 🙄

به معدل نیست که به مهارت تست زنیه 

خیلیا بودن که کتاب رو یه عالمه خوندن بیشتر از همه ولی رتبه خوبی نیاوردن 

فک کن طرف فقط دوازدهم رو بلده همونو بلد باشه چجوری مدیریت زمان کنه و خوب بزنه زیستش میشه ۳۰ تا ۵۰ درصد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من پارسال مثل تو بودم الانم پشت کنکوریم 

گریه زاری فایده نداره. 

اگه هنوز نمیدونی از کدوم درس باید بخونی باختی 

از همین فردا شروع کن درس های مهم رو پیدا کن بشین بخون نصفشو هم بخونی خوندی 

ولی اینکه هی از این کتاب بری به اون کتاب و آخرش هیچی به هیچی مثل من میشی 

هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون:                                                                                         این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

خوندی تو آماده ای؟ کنکور میدی امسال

آره من خیلی وقته شروع کردم ولی هنوز خیلی عقبم 

مثلا فیزیک یازدهم هنوز نخوندم 

زیست هنوز خیلی مونده 

منم باید چند تا از درس هارو حذف کنم چون نمیتونم برسونم

راستی آزمون میدی 

اگه نمیدی حتما 3 روز یبار 5 روز یبار بده 

از گوگل بگیر آزمون جمع بندی

هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون:                                                                                         این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

اها بنویسم آزمون جمع بندی؟یا چجوری

آره آزمون جمع بندی 

پی دی اف دانلود کن بزن 

یا اگه کتاب زرد قلمچی داری تو اون بزن 

راستی کجا کنکور میدی؟ من اردبیل میدم

من یزدم عزیزم