تو رو خدا بیاین بگین چیکار کنم به کنکور ۲ ماه مونده فقط من هیچی نخوندم فقط درسای خودمو خوندم یه راهی بگین حداقل پرستاری بیارم تو رو خدا بیاین بگین چیکار کنم همه امیدشون به منه😖😖😖😖
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از همین فردا شروع کن درس های مهم رو پیدا کن بشین بخون نصفشو هم بخونی خوندی
ولی اینکه هی از این کتاب بری به اون کتاب و آخرش هیچی به هیچی مثل من میشی
هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون: این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه: دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟ طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.! یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :)
منم باید چند تا از درس هارو حذف کنم چون نمیتونم برسونم
راستی آزمون میدی
اگه نمیدی حتما 3 روز یبار 5 روز یبار بده
از گوگل بگیر آزمون جمع بندی
هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون: این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه: دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟ طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.! یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :)