aylarym مدیر عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 57 عنوان کنکوووور | مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 41 پست تو رو خدا بیاین بگین چیکار کنم به کنکور ۲ ماه مونده فقط من هیچی نخوندم فقط درسای خودمو خوندم یه راهی بگین حداقل پرستاری بیارم تو رو خدا بیاین بگین چیکار کنم همه امیدشون به منه😖😖😖😖 1401/02/16 | 01:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aylarym مدیر استارتر عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 57 عزیزم برو پیچ آقای شریفی رو ببین حتما برای کنکور عزیزم اقای چی شریفی ابوالفظل؟
deli_shoon عضویت: 1400/09/14 تعداد پست: 3215 خوش ب حالش ما ک معدل عالی بودیم و خوندیم قبول نشدیم 🙄 به معدل نیست که به مهارت تست زنیه خیلیا بودن که کتاب رو یه عالمه خوندن بیشتر از همه ولی رتبه خوبی نیاوردن فک کن طرف فقط دوازدهم رو بلده همونو بلد باشه چجوری مدیریت زمان کنه و خوب بزنه زیستش میشه ۳۰ تا ۵۰ درصد...
دخترر_مردااب عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 7202 ببین من پارسال مثل تو بودم الانم پشت کنکوریم گریه زاری فایده نداره. اگه هنوز نمیدونی از کدوم درس باید بخونی باختی از همین فردا شروع کن درس های مهم رو پیدا کن بشین بخون نصفشو هم بخونی خوندی ولی اینکه هی از این کتاب بری به اون کتاب و آخرش هیچی به هیچی مثل من میشی
hhhkjhhhh عضویت: 1401/02/02 تعداد پست: 17701 به معدل نیست که به مهارت تست زنیه خیلیا بودن که کتاب رو یه عالمه خوندن بیشتر از همه ولی ... متاسفانه تست زنیم خوب نبود مامان دوتا فرشته 😍
aylarym مدیر استارتر عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 57 ببین من پارسال مثل تو بودم الانم پشت کنکوریم گریه زاری فایده نداره. اگه هنوز نمیدونی ا ... خوندی تو آماده ای؟ کنکور میدی امسال
دخترر_مردااب عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 7202 خوندی تو آماده ای؟ کنکور میدی امسال آره من خیلی وقته شروع کردم ولی هنوز خیلی عقبم مثلا فیزیک یازدهم هنوز نخوندم زیست هنوز خیلی مونده منم باید چند تا از درس هارو حذف کنم چون نمیتونم برسونمراستی آزمون میدی اگه نمیدی حتما 3 روز یبار 5 روز یبار بده از گوگل بگیر آزمون جمع بندی
aylarym مدیر استارتر عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 57 آره من خیلی وقته شروع کردم ولی هنوز خیلی عقبم مثلا فیزیک یازدهم هنوز نخوندم زیست هنوز ... اها بنویسم آزمون جمع بندی؟یا چجوری
aylarym مدیر استارتر عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 57 آره من خیلی وقته شروع کردم ولی هنوز خیلی عقبم مثلا فیزیک یازدهم هنوز نخوندم زیست هنوز ... راستی کجا کنکور میدی؟ من اردبیل میدم
دخترر_مردااب عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 7202 اها بنویسم آزمون جمع بندی؟یا چجوری آره آزمون جمع بندی پی دی اف دانلود کن بزن یا اگه کتاب زرد قلمچی داری تو اون بزن