ivlashkuk مدیر عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 4958 عنوان تا خالا با چه نذری حاجت گرفتین؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1212 بازدید | 105 پست یا با توسل به کدوم امام حاجت گرفتین؟؟ سینه مالامال درد است ای دریغا مرهمی دل ز تنهایی به جان آمد خدا را همدمی🥀 1401/02/15 | 22:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
من2020 عضویت: 1401/01/18 تعداد پست: 591 همه اهل بیت رو دوست دارم اخیرا مشکلی برام پیش اومد خودم خیاطم نذر کردم به نیت ح ... چ نذر فوق العاده زیباییی واقعااا کیف کردم به هرچی میخوایی برسی
haaaaanam_ عضویت: 1401/01/30 تعداد پست: 1200 با هیچکدوم جواب نگرفتم ولی خب خدا رو شکر که جواب نگرفتم😂 تیشه برداشت و زد به ریشه خودش
ivlashkuk مدیر استارتر عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 4958 به اونی که دوسش دارم برسم ولی هیچی که هیچی منم حاجتم همینه😔😔😔😔انشاالله به حاجت دلت به بهترین شکل ممکن برسی💚💚💚💚💚 سینه مالامال درد است ای دریغا مرهمی دل ز تنهایی به جان آمد خدا را همدمی🥀
۵۶۴۶۴۲ عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 538 خوبه ؟ اره ده روز باید نیت کنی پشت سرهم روزی هزار و چهارصد بار باید بگی البته تو نیتت اینو در نظر داشته باش که هر چی به صلاحته برات اتفاق بیفته
ivlashkuk مدیر استارتر عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 4958 یه نذری بود خیلی یادم نمیاد جزییاتش ولی زود تزش حاجت گرفتم نذر سوره اخلاص بود روزی ۱۰۰ تا بعد از (ا ... کسی این روش رو گقته بود بهتون؟ سینه مالامال درد است ای دریغا مرهمی دل ز تنهایی به جان آمد خدا را همدمی🥀
ارکیده۷۷۸۸۹۹ عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 5916 کسی این روش رو گقته بود بهتون؟ تو نت سرچ کردم دیدم راستش روم نمیشد از کسی بپرسم
teso عضویت: 1400/10/21 تعداد پست: 508 عزیزم نذر میکنی ویا ختم برمیداری باید خیلی سعی کنی گناهان دیگه هم انجام ندی من بهش رسیدم ومتوجه شدم هر موقع ختمی یا نذری انجام میدم ولی پشتش غیبت وصدای بلند ،نیت بد ....انجام میدم همش از سقف خونه بیرون نرفته میخوره تو سرم وبی اثر میشه😔
ivlashkuk مدیر استارتر عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 4958 ازدواجم هر دفعه میخواد سر بگیره یه جور بهم میخوره بخدا مادرم افسردگی گرفته خودم حوصله هیچیی ... منم واسه ازدواج عین واسه تو همششش فاصله میوفته و جور نمیشه😔😔😔💔💔😭😭😭 سینه مالامال درد است ای دریغا مرهمی دل ز تنهایی به جان آمد خدا را همدمی🥀
teso عضویت: 1400/10/21 تعداد پست: 508 امام رضا رو قسم ب مادرش بده رد خور نداره سریع حاجت میگیری. من خیلی حاجت گرفتم ازش به مادرشون یا به حضرت فاطمه
ivlashkuk مدیر استارتر عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 4958 ۱۴۰۰۰یاعلی یکجا باید گفته بشه؟؟ سینه مالامال درد است ای دریغا مرهمی دل ز تنهایی به جان آمد خدا را همدمی🥀
ivlashkuk مدیر استارتر عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 4958 همه اهل بیت رو دوست دارم اخیرا مشکلی برام پیش اومد خودم خیاطم نذر کردم به نیت ح ... میتونی بگی حاجتت خیلیی سخت بود؟؟😔😔😔من چیکار کنم که جواب بگیرم😭😭😭 سینه مالامال درد است ای دریغا مرهمی دل ز تنهایی به جان آمد خدا را همدمی🥀
رامان_روژمان عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 4924 منم بگیرم روزه یعنی برام حواب میده؟؟ من نذر کردم و گفتم اگه بشنوم و بفهمم اون چیزی که خواستم برآورده شده از فرداش یه هفته روزه میگیرم یبارم ماشین همسایه مون رو دزدیده بودند نذر کردم پیدا بشه یه روز روزه بگیرم، ماشین پیدا شد حالا نمیگم به خاطر نذر من پیدا شد ولی من نذرم رو ادا کردم آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد قدرت واقعی یک مرد میزان خنده زنی هست که کنارش زندگی می کند
ivlashkuk مدیر استارتر عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 4958 امام رضا رو قسم ب مادرش بده رد خور نداره سریع حاجت میگیری. من خیلی حاجت گرفتم ازش به حصرت زهرا(س)یا مادرشون نجمه خاتون؟ سینه مالامال درد است ای دریغا مرهمی دل ز تنهایی به جان آمد خدا را همدمی🥀
iamthequeen عضویت: 1400/12/26 تعداد پست: 1666 منم واسه ازدواج عین واسه تو همششش فاصله میوفته و جور نمیشه😔😔😔💔💔😭😭😭 بخدا دارم دق میکنم هیشکی ام دردمونو نمیفهمهمادرم داره دق میکنه دور از جونچیکار کنیم اخههه 😭 دختری با روحیه قوی در برابر سد مشکلات 🌸🌸👍کار نشد نداره من برا اهدافم میجنگم 💖💖 امروز بخند فردا گریه کن 🌸🌱🌱ورزشکار 💕 ملکه ای ک دوباره تاج گذاری کرد 👸