2777
2789
عنوان

درمان شپش

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 64 پست
نمیتونم که حالا اگه پسر بودم یه کاریش میکردم ولی نمیتونم😔

عزیزم حدود یکسال پیش دختر من از مهدکودک گرفت اومد ب منم داد با اینکه تخم هاشو میکشتیم ولی تمومی نداشت با اینکه خیلی زود متوجه شدیم . دخترمو کچل کردم خودمم موهامو از رو خاک زدم فقط یکی دوسانت موداشتم تا بالاخره گم شدن .الان موهام رو ی کوچولو با کش ب زور میتونم ببندم هنوز بلند نشده

یه دُختَرِ شاد و مستقل از صدتا دُختَرِ خُوشگل هم،جَذاب تَره    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

09178449738

خانوم پالای

بگو داروی شپش رو میخوام

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.

اول از همه باید یه شونه شپش فلزی بخری فقط این شونه هست که نجاتت میده بعد برو داروخانه یه سرم شپش بگیر دستورش رو داخلش نوشته شب برو حمام اول موهات رو شش قسمت تقسیم کن و با شونه موهات رو تیکه تیکه شونه کن و تخم ها رو بریز بعد که کامل شونه کردی از این سرم بزن کل موهات یه کلاه سرت کن یا پلاستیک شب تا صبح توی سرت باشه بعد فردا برو حمام دوباره قسمت به قسمت موهات رو شونه کن بعدش نرم کننده بزن موهات دوباره شونه کن این نرم کننده و دوبار تکرار کن و شونه بزن بعد که اومدی بیرون با اتو موی داغ داغ ار ریشه موهات رو شونه کن یه اسپری البسه هم حتما بخر که سریع بزنی به پتو و لباس و بالشت و اینا لباسهایی که پوشیده بودی این مدت با دمای بالا داخل ماشین بنداز با یکم سرکه بشور بذار جلو آفتاب 

نفت نابود میکنه تخماشو؟ 

اره یه شونه دم باریک بیار با یه کاسه نفت هی شونه بزن تو نفت بکش داخل موهات بعد برو حموم با تاید بشور..دختر خالم شپش زد تو مدرسه با هیچی خوب نشد ولی با نفت اوکی شد

سه دعای زیبا..بی من نباشی..بی تو نباشم..بی هم نباشیم🙏🙏🙏