2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عکس چی

نویسنده ۱۴۰۰ قبلم. این بار قویتر اومدم:] تا بجنگم برای رسیدن به هدفم..! ✌🏾 با افتخار #فمنیست :]👑 هی، رفیق! زندگی آسون نمیشه! تو باید قوی تر بشی؛) برای جنگیدن دیگر جانی ندارم اما استخوان های باقی مانده ام شمشیر را زمین نمیگذارند.. =) مکث کن، گریه کن، نفس بکش، اما بعد بلند شو و در قدرت تر ادامه بده✌🏾👑 با افتخار! چند ماهیه از سگ سیاه افسردگی نجات پیدا کردم😃😌🤝برای قبولیم در رشته مورد علاقه م میشه یه صلوات بفرستید؟!:*))) همش دو برابر بر میگرده😃!   درخواست دوستی قبول نمیکنم. 💚

عکس چی!؟ 

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷

بزکو

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .
میخواستم نظر سنجی کنم که دماغم احتیاج به عمل داره؟؟؟

اصلااااا

نویسنده ۱۴۰۰ قبلم. این بار قویتر اومدم:] تا بجنگم برای رسیدن به هدفم..! ✌🏾 با افتخار #فمنیست :]👑 هی، رفیق! زندگی آسون نمیشه! تو باید قوی تر بشی؛) برای جنگیدن دیگر جانی ندارم اما استخوان های باقی مانده ام شمشیر را زمین نمیگذارند.. =) مکث کن، گریه کن، نفس بکش، اما بعد بلند شو و در قدرت تر ادامه بده✌🏾👑 با افتخار! چند ماهیه از سگ سیاه افسردگی نجات پیدا کردم😃😌🤝برای قبولیم در رشته مورد علاقه م میشه یه صلوات بفرستید؟!:*))) همش دو برابر بر میگرده😃!   درخواست دوستی قبول نمیکنم. 💚