2777
2789
عنوان

نامزدم گفت ..😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1400 بازدید | 66 پست
همون موقع بهش میگفدی پس چرا منو انتخاب کردی؟

هنگ  کردم 

انتظار شنیدنشو نداشتم واقعا 

اخه همیشه به من میگفت  من از قد و استایلت خوشم میاد 

یعنی بهم دروغ  گفته ؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شایدم همینطوری گفته و اصلا منظور بدی نداشته  اختلاف قدشون خوبه

نخیر حرفش اصلا خوب نبوده 

سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.
مردا همشون همینن زن قد کوتاه داشته باشن میگن زن باید ۱۷۰ به بالا باشه زن لاغر دارن میگن زن باید تو ...

بله و اگه ما دخترا و خانما خودمونو همونطور که هستیم دوست داشته باشیم دیگه مردا جرات و اعتماد به نفس اینکه ایراد الکی بگیرن رو پیدا نمیکنن 

اینکه گاهی به نظر اونا و طوری که اونا دوست دارن هم اهمیت بدیم خیلی خوبه ولی همیشه باید اولویت خودمون باشیم.

از حال خوبی برخوردارم که به‌ شدت بوی رد دادن میده🖤  خدا تصمیم گرفت منو بکشه برا همین زنده نگه ام داشت! امیدوارم بفهمی چی میگم ولی نفهمی.🙄🕯🫀   https://harfeto.timefriend.net/16412274116285  ‌‌‌‌‌‌‌              نه قضاوت کن، نه قضاوت قضاوت!        حالا زیادم خل نیستم😂 منظورم از این جمله اینه که نه کسی رو قضاوت کن نه خیلی حرف دیگران برات مهم باشه، اونقدر که همش از قضاوت شدن بترسی و مدام بگی قضاوتم نکنید، یا هر چرت و پرتی رو بشنوی و بگی نه من قضاوت نمیکنم، هر چیزی حدی داره🥲                  من میدونم گاهی نباید وقتی دارم به دردودل های کسی گوش میکنم بهش بگم: ۱: من یا خیلیای دیگه از تو بدبخت تریم اینکه چیزی نیست.! چون پیش اومده این حرف رو شنیدم و ناراحت شدم و به این درک رسیدم که شاید یه چیزی برا کسی درد باشه ولی برای کسی دیگه هیچ! و توان و تحمل ادما با هم فرق داره. فکر نمیکردم فقط به مورد ۱ ختم شه ولی متاسفانه چیز دیگه الان تو ذهنم نیست😐💔خلاصه که سعی میکنم حرفتو گوش بدم بدون اینکه ناراحت ترت کنم.   و اینکه اگه تنبلی و بدون برنامه و از خودت شاکی، شاید بتونم کمکت کنم💕   من میدونم اون دنیا خدا هممون رو یه جا نگه میداره میگه خبببب این قسمت مخصوص قضاوت ها توهین ها و تهمت ها و دل شکستن هاییه که تو نی نی سایت داشتین😁😝😂من شوخی گفتم ولی تو عاقل باش و جدی بگیر☺  لطفا با شعار امر به معروف و نهی از منکر، افسار پاره نکنید. خودتونم میدونید شماهاا یه مشت مذهبی نمای عقده اید و مذهبی های واقعی مثل آدم نصیحت میکنن نه مثل شما. آیا میدانید با هر تاپیکی که برا حجاب میزنید هزاران نفر رو به سمت حجاب هدایت میکنید و محجبه میشن؟😅 آخه چقدر شما پاکدامن و مطهر و نجیبید چقدررررر🤣🤣🤣اصلا هم عقده ای نیستید و دعوا دوست ندارید☺😂

اسی باید میگفتی پس معلومه من خیلی برات جذاب بودم چون با اینکه قد کوتاه ها برات تو دل برو ترن تو منه قد بلند رو انتخاب کردی😌

از حال خوبی برخوردارم که به‌ شدت بوی رد دادن میده🖤  خدا تصمیم گرفت منو بکشه برا همین زنده نگه ام داشت! امیدوارم بفهمی چی میگم ولی نفهمی.🙄🕯🫀   https://harfeto.timefriend.net/16412274116285  ‌‌‌‌‌‌‌              نه قضاوت کن، نه قضاوت قضاوت!        حالا زیادم خل نیستم😂 منظورم از این جمله اینه که نه کسی رو قضاوت کن نه خیلی حرف دیگران برات مهم باشه، اونقدر که همش از قضاوت شدن بترسی و مدام بگی قضاوتم نکنید، یا هر چرت و پرتی رو بشنوی و بگی نه من قضاوت نمیکنم، هر چیزی حدی داره🥲                  من میدونم گاهی نباید وقتی دارم به دردودل های کسی گوش میکنم بهش بگم: ۱: من یا خیلیای دیگه از تو بدبخت تریم اینکه چیزی نیست.! چون پیش اومده این حرف رو شنیدم و ناراحت شدم و به این درک رسیدم که شاید یه چیزی برا کسی درد باشه ولی برای کسی دیگه هیچ! و توان و تحمل ادما با هم فرق داره. فکر نمیکردم فقط به مورد ۱ ختم شه ولی متاسفانه چیز دیگه الان تو ذهنم نیست😐💔خلاصه که سعی میکنم حرفتو گوش بدم بدون اینکه ناراحت ترت کنم.   و اینکه اگه تنبلی و بدون برنامه و از خودت شاکی، شاید بتونم کمکت کنم💕   من میدونم اون دنیا خدا هممون رو یه جا نگه میداره میگه خبببب این قسمت مخصوص قضاوت ها توهین ها و تهمت ها و دل شکستن هاییه که تو نی نی سایت داشتین😁😝😂من شوخی گفتم ولی تو عاقل باش و جدی بگیر☺  لطفا با شعار امر به معروف و نهی از منکر، افسار پاره نکنید. خودتونم میدونید شماهاا یه مشت مذهبی نمای عقده اید و مذهبی های واقعی مثل آدم نصیحت میکنن نه مثل شما. آیا میدانید با هر تاپیکی که برا حجاب میزنید هزاران نفر رو به سمت حجاب هدایت میکنید و محجبه میشن؟😅 آخه چقدر شما پاکدامن و مطهر و نجیبید چقدررررر🤣🤣🤣اصلا هم عقده ای نیستید و دعوا دوست ندارید☺😂
نخیر حرفش اصلا خوب نبوده 

اره ولی خب شاااااید واقعا نفهمیده چی گفته و هیچ منظوری نداشته

دیگه برا هممون پیش اومده بدون منظور کسی رو رو ناراحت کرده باشیم 

هنگ  کردم  انتظار شنیدنشو نداشتم واقعا  اخه همیشه به من میگفت  من از قد و استا ...

نه دلیلی نداره الکی گفته باشه. هرکی زیبایی خودشو داره. دلیل نمیشه چون گفته قد کوتاها تو دل برو هستن شما نباشی. شما حتما جذابی. رک بهت بگم مردا از کسی خوششون نیاد همون اول پسش میزنن. و اصلا تو کار مراعات و.. نیستن

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 
ممنون گلم  یکم بهم روحیه دادی

بخدا من ۱۶۵ ام  انقدررررر دوست داشتم ۱۷۰ تا ۱۷۵ میبودم که نگو 

اگه باشگاه هم بری که هیکلت ورزیده و خوش فرم بشه خیلی خوبه  ( البته نه اونایی که مثل مردا میشن )  

اینو نگاه کن  خیلی خوشتیپه  مرتب ورزش میکنه 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
اسی باید میگفتی پس معلومه من خیلی برات جذاب بودم چون با اینکه قد کوتاه ها برات تو دل برو ترن تو منه ...

اسی  بیچاره اون  لحظه  هنگ  کرد  😶 

فقط جلو خودمو گرفتم نقطه ضعف دستش ندم  

کاملا خودمو زدم ب شنیدن  یکی از کلیپای اینستا رو باز کردم نگاه کردم 

بخدا من ۱۶۵ ام  انقدررررر دوست داشتم ۱۷۰ تا ۱۷۵ میبودم که نگو  اگه باشگاه هم بری که هیکلت ...

البته  نامزدم  خدایی  تا الان عیبی روی من نزاشته 

فقط  همین ک گفت  کوچولوها تو دل برو هستن  ناراحتم کردم 

انگار من  دراز تو دل نرو هستم 😢😄

البته  نامزدم  خدایی  تا الان عیبی روی من نزاشته  فقط  همین ک گفت  کو ...

نه من خودم قد بلندا برام جذاب ترن 

و البته مهم نظر خود ادمه 🤷🏻‍♀️😄😂

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...