2777
2789
عنوان

خر بخریم ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2679 بازدید | 172 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به تو چه  خر من از تو بفهم تره

😐😐😐😐😐

یعنی چی؟

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
اسی اگه خونه داشته باشه باید بفروشه تراکتور بخره اسی همون خر بخر اگه فکر میکنی بدردشون میخوره 😅اسب ...

اوه 

اسی پَ همون خر بخر🤣🤣🤣

ــــﮩ٨ﮩﮩـ حَسْبِےَ اللّہٗ ـــــﮩﮩ٨ﮩــــ
والا کار خر همینه،😊

درسته ولی گناه داره بعضیا کلی بار میزنن تو سربالایی کتکشم میزنن😢🥺

معلم دینی فقط اونجاش که توی جواب دادن به سوالا گیر میکرد و میگفت بچها عقل آدمی قادر به درک بعضی چیز‌ ها نیست🤣😁من‌وقتی فیلم دوبله میبینم احساس میکنم یه اتفاقایی داره به زبون اصلی میفته که نمیخوان به من بگن🫤😐‏من : *به پوست خود ميرسد، روتين پوستي انجام ميدهد، كمتر چربي ميخورد.*پريود : *wait a minute bitch.*🥲
عه؟ ینی بیخیال شم آخه دوست دارن 

خواهر برادر دارید؟

شریکی بخرید 

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
نه ندیدم😆😆😆 حتما سریعه🤔😂

آره بابا 

یورتمه میره

اسییییی چههه باااحاااااااااااالللل اره بگیرین من دیرم تو دیوار نمدونم۲تومن یا ۴ تومن  خوشحال ...

آخه بابام با اون سن بالا این مسیرو میره ومیاد پول بدم خرج میکنن ولی خر بگیرم سوارش میشن کیفشو میکنن 

میگم درو باز کنن ببینن سوپرایز شن😍

نام کاربریم یهو شد سواستفاده نکنین لطفا🙃