2777
2789
عنوان

کاشت ناخن

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 57 پست
بله عزیزم .آب به ناخن نمیرسه وضو با طل هست  اصلن کاری به نماز نیست ..بعد یکسال برو ناخنات روبب ...

وحشت کردم 🤒🤦🏻‍♀️

مرسییییی از اطلاعت . ♥️♥️♥️

«خُدایا تُویے ساحلِ آرامِش مَن»♡♥️ 
جدا از مسائل شرعی که دارع ...کلن بعد چند ماه بروناخن ریمو کن میفهمی چ خبره...ناخن زرد میشع زیرش و صد ...

والا ۹ ساله کاشت دارم، همچین موردی که شما میفرمایید پیش نیومده حتی یکبار، خودتون تا حالا کاشت داشتین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بازم مرسی 🙌🏻💐

بزن نت بخون  اگه نماز میخونی بزن تو نت بخون عزیزم اینجا کسی اطلاعات کامل نداره بده 

منم خیلی دوست دارم کلی چون نماز میخونم و عسل گردن آدم میوفته دیگه کنسلش کردم 

بنظرم ارزشش رو نداره 

لینک چت ناشناسم   https://abzarek.ir/service-p/msg/2314532                      پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂

بزن نت بخون  اگه نماز میخونی بزن تو نت بخون عزیزم اینجا کسی اطلاعات کامل نداره بده  منم خ ...

بله متاسفانه منم خیلی دوست دارم ولی چون وضو و غسل مشکل داره نمیتونم 

در زندگی یاد گرفتم: با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند😏با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند🙄از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود😏و تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم🙄و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم:۱-به همه نمیتوانم کمک کنم۲-همه چیز را نمیتوانم عوض کنم۳-همه من را دوست نخواهند داشت(فدای سرم😊)

گلی من دوشنبه گذشته بعد ۳سال کاشت ناخنامو ریموو کردم. الان از ناخنم فقط یه پوست نازک مونده که باهاش حتی نمیتونم گره کیسه فریزر باز کنم‌

ولی تا زمانی که کاشت بود ناخنام و دستام همیشه مرتب و قشنگ بود‌ 

کاشت هم معایب داره هم مزایا. ولی به نظر من عیب هاش بیشتره

با جبیره ام نمیشه جبیره در صورتیه که مثلا شب عروسیته بخوای نماز بخونی ولی باید در اولین فرصت بری و مانعو  رفع کنی

عمری باشه جبران کنیم، خوبی هارو چند بار❤️بدی هارو هزار بار

بله متاسفانه منم خیلی دوست دارم ولی چون وضو و غسل مشکل داره نمیتونم 

😑😅

لینک چت ناشناسم   https://abzarek.ir/service-p/msg/2314532                      پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂

😑😅

خنده داره؟؟؟!!!!!!😒😒😒😒😒

در زندگی یاد گرفتم: با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند😏با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند🙄از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود😏و تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم🙄و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم:۱-به همه نمیتوانم کمک کنم۲-همه چیز را نمیتوانم عوض کنم۳-همه من را دوست نخواهند داشت(فدای سرم😊)
والا ۹ ساله کاشت دارم، همچین موردی که شما میفرمایید پیش نیومده حتی یکبار، خودتون تا حالا کاشت داشتین ...

خواهرم کاشت کرده .یکسال بود..من‌گفتم بش نکن

وقتی ریمو کرد .خیلی صدف ناخنش خراب شد

زرد شده بود حالم بد شد .کلی کثیف بودش..دیگه انجام نداد...ببخشید میگم شما خودتو چجوری میشوری 😐😐

نمیترسی زیر ناخنت به مرور زمان کثیفی جم بشه ..من چندشم‌میشه

خنده داره؟؟؟!!!!!!😒😒😒😒😒

دیگه چیکار کنیم گریه کنیم؟🤕😂

اگه مسائل شرعی مهمه برات نرو سراغش 

جبیره برای مشکل سلامتی و در صورتی است که آب برای بدن ضرر داره اینکه واجب نیست باشه پس اشتباهه غسل هم همین طور .

از نظر ظاهری هم به ناخن های خودت آسیب میزنه 

دیگه چیکار کنیم گریه کنیم؟🤕😂

آره گریه کن