2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری باید پیگیری کنه؟ از کجا باید بفهمه تو شهرشون کدوم دکتر هست؟ 

یه چندتا دکتر بره و اگه چندتایی مریض میفرستادن داخل بگه که میمونه نفرآخر نمیخواد کسی باشه 

بعد با دکتر در جریان بزاره و بگه که مشکلش چیه 

بیشتره دکترا سقط غیر قانونی انجام میدن  

و اینکه شوهرش نفهمه بارداره وگرنه در صورت سقط میتونه ازش شکایت کنه 

با قتل از چاله میوفته تو چاه،

مثلا میخواد جلوی مشکلاتش رو بگیره بدتر میشه، چون قتله، و خدا از حق بنده ش نمیگذره

خواست خدا بوده ، شاید به خاطر بچه همسرش بهتر بشه،

اصلا دوستت همین که یه بچه داشته باشه خیلی براش بهتره ،تنها نمیمونه

برای یکی از دوستام همسرش معتاده و زن باز تازه فهمیده بارداره سه ماهه میخواد طلاق بگیره واسه همین نمی ...

عزیزم میشناسم که میتونن باباش رو ترک بدهند. نکشید بچه رو

پایان شب سیه سفید است
نه دیگه تصمیم گرفته تواین دنیا نباشه شرایط سختیه مخصوصا واسه مادر خود بچه

بازهم کسی نمیتونه برای کس دیگه ای تصمیم بگیره. اون شاید خودش بخواد زندگی کنه، از کجا معلوم آدم موفقی نشه...

بهشون بگید این کار میتونه مصداق قتل باشه، به خاطر مشکلاتشون زندگی یکی دیگه رو خراب نکنن، روی زندگی خودشونم تاثیر داره

🔸️ابو حمزه ثمالی از امام محمد باقر علیه السلام چنین نقل می‌کند که چون زمان مفارقت امام علی بن الحسین علیه السلام از دنیا فرارسید مرا به سینه خود چسبانید آنگاه فرمود:

🔸️«فرزند عزیزم! تورا به چیزی سفارش می‌کنم که پدرم علیه السلام در هنگام وفاتش مرا بدان وصیت فرمود، همان چیزی که پدر او *[امام حسین علیه السلام]* نیز بدو چنین فرموده بود، که:

🔴 *ای فرزند عزیزم از ظلم به کسی که یاری گری جز خدا علیه تو ندارد پرهیز کن!»*

«یَا بُنَیَّ إِیَّاکَ وَ ظُلْمَ مَنْ لَا یَجِدُ عَلَیْکَ نَاصِراً *إِلَّا اللَّهَ* .»

(الکافی ج: ۲ ص: ۳۳۲)

https://eitaa.com/joinchat/2804744263Cde4835ee98