2777
2789
عنوان

شوهرای شماهم حرف نمیزنن؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1112 بازدید | 55 پست
خوبه که جالبه بعد حرافاش روی شما تاثیر داره؟ راسشا

اره تاثیر داره واقعا 

در کل چیزیو اجبار نمیکنه مثلا اگر بگه فلان کارو دوست ندارم انجام بدی دلیلشم برام میگه بعدش میگه حالا اگر دلیلم منطقیه قبول کن اگر که هم که کار خودتو انجام بده

منم اگر چیزیو بهش بگم با دلیل منطقی واقعا قبول میکنه و تاثیر شدید میذاره روش در مورد هر چیزی باشه

در حیرتم از این مردم پستاین طایفه ی زنده کش مرده پرست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا باز کردی اخه  حسابت چک کن سریعتر  متاسفانه اینا حساب تو سه ثانیه خالی میکنن و تبدیل ...

هیچ نرم افزاربانکی توگوشیم ندارم فقط پیام های حساب برامیاداینطوری هم میشه حساب وخالی کنن توخدابگین

روزی توخواهی امد اللهم عجل لولیک الفرج 
عزیزم چرا خب وقتی تمام طول روز و سرکار باشین هم دیگه رو نبینید بعد شب میخواید دو ساعت کنار هم باشین ...

باور کن بیشترش غیبت میشه وگرنه ادم مگه از صب تاشب چه اتفاق مهمی واسش میفته جز اینکه فلانی اینو گفت فلانی اون کارو کرد بعد من چون شوهرم صبح تا ظهر سرکاره دیگ اصن حرفی نمیمونه فقط ی موقع هایی ک میره اسنپ از مسافراش حرف میزنه

بخدا این لینک دزدی  دخترا ابدا بازش نکنید حسابتون خالی میشه

میشه نی نی یارو تگ کنی رسیدگی کنه من نمیتونم مرسی

کـه دانـد بجـز ذات پـروردگـار...کـه فـردا چـه بازی کند روزگـار
پول رو پیگیری کردی هستند؟؟؟؟ نه راستش نمیدونم بزن گوگل شماره پیدا کن

اره نه خداروشکرهستن خداخیرشون نده سکته کردم مال خودمم نبودامانتی پدرپیرم توحسابم گفتم بیچاره شدم

روزی توخواهی امد اللهم عجل لولیک الفرج 
2790
2778
2791
2779
2792