2777
2789
سما جونم عزیزم، الان که فصل سرد هست روی شوفاژ یا بخاری(کم باشه حرارتش) خشک کن و هی این رو ،اون رو کن... خیلی هم عالی میشه عزیزم توی فر هم میشه خشک کرد، اما ممکنه دما بالا باشه و بسوزه، باید خیلی خیلی شعله کم باشه امتحان کن، با سه تا دونه کیوی شروع کن...اننننقدر خوشمزست که نگو.البته اگر مثل من ترشی دوست داریییی
برای همکاری در فروش در واتسپ به این شماره پیغام بدهید:09353525425                          

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بهار جونم ما تازه داریم پرتقال تولید میکنیم، یعنی هنوز تولید نکردیم، اما در نهایت مطمئنم که پوستش رو میگیریم و بعد خشک میکنیم از طرفی میتونید طبق دستور شف طیبه توی محلول غلیظ شکر و آب بخوابونیدش، بعد بگذارید تو صافی تا محلول ازش بچکه و بعد خشک کنید که تلخیش احساس نشه
برای تغییر رنگ میوه ها نمونه های بازاری سولفور میزنن که اینقدر خوشگل میشه.البته بدونید که ما سولفور(گوگرد) استفاده نمیکنیم...برای همین موزامون قهوه ای هستن ولی فوق العاده خوشمزن اما شما توی خونه میتونید یه ذرررره آب لیمو بزنید.
سلام سنا جون عزیزم کارخانه ما بجنورد هست و برندی که قراره باهاش وارد بازار بشیم احتمال زیاد هانان هست:) به معنی خدا بسیار بخشنده است