2789
فقط بخاطر مذهبم ، اولش مشکلی نداشت ولی‌،، نمی‌دونم سخته ۳ سال باهاش بودم

اره اولش سخته منم اوایل با اینکه از ته دلم نبخشیدمشون گفتم خدایا بخاطر تو میبخشم همرو فقط تو هم در عوض منو ببخش کمکم کن عزیزم باور کن بعد چند روز از این رو به اون رو شدم نه بهشون فکر میکنم نه دیگه از رفتاراشون ناراحت میشم بهشون که فکر میکنم میفهمم الان اصلا ازشون کینه ندارم

کینه داشتن دلتو سیاه میکنه از خدا دورت میکنه ارامشو ازت میگیره فقط بخاطر کار و حرفی که زده شده ببخشش ولشون کن به خدا فکر کن

میدونی زیاد حرفای انچنانی بلد نیستم بزنم که تحت تاثیر قرار بگیری گلم ولی این کاری که بهت گفتمو بکن فقط به کارای خودت فکر کن و به خدا همین حتی اگه نبخشیدیشون هم باز بگو بخاطر خدا بخشیدم و نمیتونم دیگه برگردم خدا ناراحت میشه بهت قول میدم بعد چند روز به یه ارامشی برسی که دیگه فکر اون ادم و کارشم از ذهنت رد نشه

تا دلت بخواد دلم شکسته شده  همین الان هی میخواستم نماز بخونم یاد حرفای دیشب همسرم افتادم هی اش ...

تازه قسمت بد ماجرا اینا که من خودمو قوی نشون میدم که یعنی حرفات اهمیتی برام نداره هرچی دلت میخواد بکوبم 

اصلا از اون زنایی گریه کن که اشکشون دم مشکشون باشه نیستم 

ولی خوب وقتی خودم تنهای تنها میشم برا خودم گریه میکنم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بله عزیزم خیلی زیاد و همشونو واگذارکردم به خدا

بخاطر کار همسرم یکم حالم بده

اما گریه نکردم یه چند ماهیی

من کلا دیر به دیر میرم خونه ی مادرم چون بی احترامی میکنه. هیچ وقت یه وعده بیشتر نمیمونم و شب هم به هیچ وجه نمیمونم. خودس زیاد خوشی ندیده حسادت داره نسبت بهم بد جور

تک دخترم 

با اصرار امشب رفتم خونشون وای چقدر بی احترامی دیدم داشتم منفجر میشدم. از سحر تا حالا دارم گریه میکنم اما نفرینشون نمیکنم

خدا کنه خدا واست بسازه