2789
عنوان

بیاین عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 42 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اون اقا کنارش همسرشه

چقدر زود شوهرکرده امیدوارم خوشبخت بشه

واقعا برای 15سال تو این دوره زمونه خیلی زوده الان هر چی سن بره بالاتر مثلا 25 به بالا بهترن به نظرم خودش که حالا هیچی ولی شوهرشم خب سنش پایینه حتما چجوری تو این اوضاع اقتصاد مبخواد زندگیشو سر پا نگه داره امیدوارم خدا کمکشون کنه

چقدر زود شوهرکرده امیدوارم خوشبخت بشه واقعا برای 15سال تو این دوره زمونه خیلی زوده الان هر چی سن بر ...

ما هم خیلی تعجب کردیم ترک تحصیل هم کرده تازه اخه مشکل مالی نداشته با خواسته قلبی خودش بود

برای چیزی که می‌خوای تلاش کن نه آرزو ⭐🌿 دانشجوی دندانپزشکی❤👸
ما هم خیلی تعجب کردیم ترک تحصیل هم کرده تازه اخه مشکل مالی نداشته با خواسته قلبی خودش بود

پس تازه اردواج کرده

هنوز سرشون داغه بزار بکم دیگه بگذرع میفهمن چی به چیه و عشق کافی نیست برای ازدواج واقعا ناراحت شدم براشون میدونی?الان تحصیل کرده هاش موندن تو زندگی این با 21 سال و 15سال چجوری میخواد زندگیشو بچرخونه?ولی دعا میکنم خوشبخت بشن ♥

پس تازه اردواج کرده هنوز سرشون داغه بزار بکم دیگه بگذرع میفهمن چی به چیه و عشق کافی نیست برای ازدوا ...

بله دقیقا صبحت های شما خیلی منطقیه به هرحال خیلیارو دیدم همین سن ازدواج کردن خوشبخت شدن بنظرم به سن ربطی نداره اگه واقعا عشق واقعی باشه ولی حداقل یه دیپلمو میگرفت بعد ازدواج میکرد در اینده مسخرش میکنن چون بی سواده

برای چیزی که می‌خوای تلاش کن نه آرزو ⭐🌿 دانشجوی دندانپزشکی❤👸
بله دقیقا صبحت های شما خیلی منطقیه به هرحال خیلیارو دیدم همین سن ازدواج کردن خوشبخت شدن بنظرم به سن ...

عزیزم به سن ربط داره هر چقدرم بگیم فلان چیز مهم نیست بری داخل اون زندگی میفهمی که خیلی مهمه

اینو از تجربه خاله هام مامانم عمم و کلللی ادم تو همین سایت و اینستا و... یاد گرفتم خداروشکر که خوشبختن اون موردایی که دیدی 

ولی حرفتون درسته لااقل دیپلم میگرفت بهتر بود یه جورایی اگه دیپلم میگرفت شاید میتونست کمک خرج باشه یا اینکه بجای اشپزی و مهمونی سرش گرم کتاب خوندن و کسب علم باشه شاید اینطوری میتونست خوشبخت تر و موفق تر باشه دقیقا درست میگین