lara00 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/16 تعداد پست: 3755 عنوان روانپزشک 182 بازدید | 21 پست مگه روانپزشک ام ار ای هم انجام میده؟من دوستم رفته بود گفته بود باید ام ار ای بیای پیشم انجام بدید و هزینه اش یک تومنکلا هزینه ام ار ای چقدره؟ 1401/02/13 | 18:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lara00 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/16 تعداد پست: 3755 من میخوام جمعه انجام بدم بهم گفتن بدون تزریق حدود 600 چی تزریق میکنند؟
توت_فرنگی_اهلی عضویت: 1400/12/26 تعداد پست: 4504 چی تزریق میکنند؟ ماده حاجب واسه دیده شدن عروقبله روانپزشک ام آر آی مغز هم انجام میدهقیمتشم همین حدود باید باشه
lara00 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/16 تعداد پست: 3755 ماده حاجب واسه دیده شدن عروق بله روانپزشک ام آر آی مغز هم انجام میده قیمتشم همین حدود باید باشه واسه چی میخواد ام ار ای انجام بده؟من نمیدونستم
نسترن_021 عضویت: 1397/12/06 تعداد پست: 14029 چی تزریق میکنند؟ دو مدل داره یکی با تزریق و یکی بی تزریق داروی مخصوصه برای عکس های خاص
توت_فرنگی_اهلی عضویت: 1400/12/26 تعداد پست: 4504 واسه چی میخواد ام ار ای انجام بده؟من نمیدونستم که ببینه مشکل مغزی داره یا نهخیلی از مشکلات روان منشا مغزی دارن
lara00 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/16 تعداد پست: 3755 که ببینه مشکل مغزی داره یا نه خیلی از مشکلات روان منشا مغزی دارن چون از دویتم سوال میپرسیده که تو بچگی سرت ضربه دیده یا نه
نسررین۲ عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 6929 بله درخواست میدن تا احتمال وجود مشکل پیش اومده با دلایل جسمی و مغزی رو رد کنن و مطمئن بشن ک منشا جسمی نداره بعد ب روان برسن نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن! خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟
lara00 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/16 تعداد پست: 3755 که ببینه مشکل مغزی داره یا نه خیلی از مشکلات روان منشا مغزی دارن داداش دوستم پزشک عمومیه میگفته ک روانپزشک ام ار ای انجام نمیدن😐😐😐ببخشید شما از کجا میدونید
توت_فرنگی_اهلی عضویت: 1400/12/26 تعداد پست: 4504 چون از دویتم سوال میپرسیده که تو بچگی سرت ضربه دیده یا نه حتما یه تشخیصی داده دیگه
مهرنازی عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 1286 چرا عزیزم روانپزشکم ممکنه بخواد ولی من خودم بخاطر سردردای شدیدم دکتر مغزواعصاب رفتم فوری گفت مشکوک به توموری وعلاوه برام آری آی ۳جور آزمایش دیگه ازمغزم کردن که باام آی آر ۳تومن شد.منهای استرسش پدرم درومد آخرم خداروشکر میگرن فقط نشون داد
توت_فرنگی_اهلی عضویت: 1400/12/26 تعداد پست: 4504 داداش دوستم پزشک عمومیه میگفته ک روانپزشک ام ار ای انجام نمیدن😐😐😐ببخشید شما از کجا میدونید اکه میخوای پی حرفای داداش دوستتو بگیری همونو پیش بگیر دیگه چرا میپرسیما بیسوادیم حالیمون نیست
lara00 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/16 تعداد پست: 3755 چرا عزیزم روانپزشکم ممکنه بخواد ولی من خودم بخاطر سردردای شدیدم دکتر مغزواعصاب رفتم فوری گفت مشکوک ب ... ام ار ای ترس نداره؟
lara00 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/16 تعداد پست: 3755 اکه میخوای پی حرفای داداش دوستتو بگیری همونو پیش بگیر دیگه چرا میپرسی ما بیسوادیم حالیمون نی ... نه عزیزم سوال پرسیدم که بقیه میدونن یا نه