2777
2789
عنوان

دعانویس

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳ تومن زیاده بابا چخبره برو چهارطالقانی کرج دعانویسای خوبی داره یا نیابتیشو پیدا کن  من واسه خودم گرفتم چهارسال پیش البته با شخصی مورد نظرم میخواستم ازدواج کنم کلا ۵۰۰ تومن شد فقط حواست باشه قرانی باشه

ذات خوب پشتش خداست♥️
۳ تومن زیاده بابا چخبره برو چهارطالقانی کرج دعانویسای خوبی داره یا نیابتیشو پیدا کن  من واسه خو ...

یعنی چی نیابتی؟

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن

من اتفاقی پیام تو دیدم دنبالت کردم آدرس ی کسی رو میدونم ک دعا نویس و جادوگر نیس ولی اگه بری پیشش میدونه جادو شدی جن زده شدی یا مشکلت پزشکیه فقط بگو کدوم شهری ببینم میتونی بیای پیشش یا نه پولم هر چقدر دادی براش فرقی نمیکنه بخاطر خدا انجام میده چندتا آدم رفتن پیشش ب لطف خدا جواب گرفتن 

یه وقت فک نکنی دارم تبلیغ میکنم داشتم تاپیک های دوست زاهدانی رو میخوندم دیدم اونجا کامنت گذاشتی گفتم کمکی بهت بکنم

میشه یه صلوات برام بفرستی ک کارامون روبراه بشه🙏ان شاءالله هر چی از خدا میخوای بهت بده❤️
ای خدا خیرت بده شهریارم

پس خیلی دوری از اینجا، زابل نمیتونی بیای 

ببین من شمارشو گیر میارم یه خانم جواب میده برات میفرستم حرف بزن شاید تونست کاری برات انجام بده تا حالا نمیدونم تلفنی انجام داده یا نه ولی امتحان کن

میشه یه صلوات برام بفرستی ک کارامون روبراه بشه🙏ان شاءالله هر چی از خدا میخوای بهت بده❤️
پس خیلی دوری از اینجا، زابل نمیتونی بیای  ببین من شمارشو گیر میارم یه خانم جواب میده برات میفر ...

هر چی از خدا می خواهی بهت بده

خیر ببینی

من همین تهران هم درست بلد نیستم چ برسه ب زابل جانم

هر چی از خدا می خواهی بهت بده خیر ببینی من همین تهران هم درست بلد نیستم چ برسه ب زابل جانم

سلامت باشی 

من یه شماره گیر آوردم خودم اول زنگ زدم می‌گفت تماس های دریافتیش مسدود شده بازم میگردم  پیدا کردم حتما میفرستم برات فقط خدا کنه گمت نکنم

سلامت باشی  من یه شماره گیر آوردم خودم اول زنگ زدم می‌گفت تماس های دریافتیش مسدود شده بازم میگ ...

بازم ممنونم

خیر ببینی

ی پست دارم اسکرین شاته

نظرتو بهم بگو

بازم ممنونم خیر ببینی ی پست دارم اسکرین شاته نظرتو بهم بگو

سلام گلم پرسیدم ازش گفت از راه دور نمیتونم بخونم میترسم اتفاقی بیوفته