2789
از اونجایی که از اون دسته آدمایی هستم که اگه یه قاشق اضافی غذا بخورم چاق میشم کل طول عمرم به رژیم و ...

منم اگ یکم دیگ رژیم النمو ادامه بدم حس میکنم میرم تو کما

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من لاغری اصولی میخوام بچه شیر میدم غذام کم کردم پیاده رویم هفته ای دوسه بار میرم ولی دیگه نمیدونم چی ...

این نوع رژیما خیلی طول میکشه واقعا هیچ وقت کنار نیومدم باش کل عمرت باید حواست به خوردنت باشه سخته به نظرم به شدت برا منی ک عاشق غذام

چ عالی چه چیزایی نمیخوردی؟

غذام سبزیجات پروتئین چربی های سالم بود

من زیر آوارم 🏴🖤 اینترنت جامعه رو به فساد نکشیده بلکه اینترنت فساد شمارو به ما نشون میده بخاطر همینه که ازش بدتون میاد  
😍😍چ عالی ولی میدونی یکم سخته من رژیمی که خودم گرفتم جنرال موتورز بود تو یه هفته ۶ کیلو کاهش وزن دا ...

رژیمایی که یهو کالری روزانه خیلی کم باشه سوخت و ساز بدنم یهو خیلی پایین میارن شاید اولش خوب کم بشه ولی در ادامه استوپ وزنی می کنید و یکم بخواید بیشتر کالری دریافت کنید وزن با شدت بیشتری بالا میره چون سوخت ساز پایین تر اومده

ما سر انجام شبی مست و مدهوش،کمی ژولیده،با بدن های به خون غلتیده،بر مزار نجس و نحس شما می رقصیم.

رژیمایی که یهو کالری روزانه خیلی کم باشه سوخت و ساز بدنم یهو خیلی پایین میارن شاید اولش خوب کم بشه و ...

باشگاه بری یا تو خونه ورزش کنی استپ وزن نمیکنی لاو من خودم دوبار این رژیمو گرفتم‌ همچین اتفاقی نیوفتاد