2777
2789
از اونجایی که از اون دسته آدمایی هستم که اگه یه قاشق اضافی غذا بخورم چاق میشم کل طول عمرم به رژیم و ...

منم اگ یکم دیگ رژیم النمو ادامه بدم حس میکنم میرم تو کما

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من لاغری اصولی میخوام بچه شیر میدم غذام کم کردم پیاده رویم هفته ای دوسه بار میرم ولی دیگه نمیدونم چی ...

این نوع رژیما خیلی طول میکشه واقعا هیچ وقت کنار نیومدم باش کل عمرت باید حواست به خوردنت باشه سخته به نظرم به شدت برا منی ک عاشق غذام

چ عالی چه چیزایی نمیخوردی؟

غذام سبزیجات پروتئین چربی های سالم بود

من زیر آوارم 🏴🖤 اینترنت جامعه رو به فساد نکشیده بلکه اینترنت فساد شمارو به ما نشون میده بخاطر همینه که ازش بدتون میاد  
😍😍چ عالی ولی میدونی یکم سخته من رژیمی که خودم گرفتم جنرال موتورز بود تو یه هفته ۶ کیلو کاهش وزن دا ...

رژیمایی که یهو کالری روزانه خیلی کم باشه سوخت و ساز بدنم یهو خیلی پایین میارن شاید اولش خوب کم بشه ولی در ادامه استوپ وزنی می کنید و یکم بخواید بیشتر کالری دریافت کنید وزن با شدت بیشتری بالا میره چون سوخت ساز پایین تر اومده

رژیمایی که یهو کالری روزانه خیلی کم باشه سوخت و ساز بدنم یهو خیلی پایین میارن شاید اولش خوب کم بشه و ...

باشگاه بری یا تو خونه ورزش کنی استپ وزن نمیکنی لاو من خودم دوبار این رژیمو گرفتم‌ همچین اتفاقی نیوفتاد